Tocană De Porc În Stil Thailandez
Friptura de porc în stil thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 410 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul gras julienne-tăiat, ceapa verde tăiată în diagonală, sosul teriyaki și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tocană De Porc În Stil Thailandez, Carne De Porc În Stil Thailandez, și Carne De Porc De Arahide În Stil Thailandez.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti tocană, tăiați grăsimea din carne de porc.
Puneți carnea de porc și următoarele 5 Ingrediente (Carne de porc prin usturoi) într-un aragaz lent electric. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent și tocați grosolan.
Adăugați unt de arahide în lichid în aragazul lent; se amestecă bine. Se amestecă carnea de porc.
Combinați tocană și orez într-un castron mare. Completați fiecare porție cu ceapă și arahide; serviți cu pene de var.