Tocană De Porc În Stil Thailandez

Tocană De Porc În Stil Thailandez
Friptura de porc în stil thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 410 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul gras julienne-tăiat, ceapa verde tăiată în diagonală, sosul teriyaki și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tocană De Porc În Stil Thailandez, Carne De Porc În Stil Thailandez, și Carne De Porc De Arahide În Stil Thailandez.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti tocană, tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
2
Puneți carnea de porc și următoarele 5 Ingrediente (Carne de porc prin usturoi) într-un aragaz lent electric. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Scoateți carnea de porc din aragazul lent și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați unt de arahide în lichid în aragazul lent; se amestecă bine. Se amestecă carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Combinați tocană și orez într-un castron mare. Completați fiecare porție cu ceapă și arahide; serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate61
Revista