Tocană de porc Shot-and-a-Beer

Tocană de porc Shot-and-a-Beer
Friptura de porc Shot-and-a-Beer este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați tequila, acompaniamente: varză și salată de coriandru, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Tocană bogată de porc de toamnă cu bere, Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, și Tocană Fiartă Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ștergeți ardeii iute cu o cârpă umedă. Într-o cratiță uscată, grea, la foc mediu, prăjiți ardeii iute până când sunt parfumați și umflați, întorcându-se ocazional pentru a nu le arde, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați să se răcească ușor, apoi îndepărtați tulpinile, semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
4
Se toarnă bere și tequila peste ardei iute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TequilaTequila
Ardei IuteArdei Iute
BereBere
5
Între timp, condimentați carnea de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
6
Încălziți uleiul într-o oală grea, mare, rezistentă la cuptor, cum ar fi un cuptor olandez la foc mediu-mare. Rumeniti jumatate de porc la un moment dat, intorcand dupa cum este necesar, 8-10 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Transferați carnea de porc rumenită într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați ceapa și usturoiul în oală; gatiti pana se inmoaie, amestecand des, 5 minute. Se amestecă amestecul de bere, roșiile, oregano, chimen și carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
BereBere
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați apă dacă este necesar pentru a acoperi abia carnea de porc. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
10
Coaceți tocană până când carnea de porc se destramă fragedă, 3 ore. Grăsime degresată. Se toarnă tocană în boluri și se servește cu acompaniamente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
PolonicPolonic
11
* Găsiți în culoar alimente Latino sau culoar condiment de un supermarket, sau la o piață Latino.
12
Faceți înainte: rece, acoperit, până la 2 zile.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista