Tocană de porc Shot-and-a-Beer

Friptura de porc Shot-and-a-Beer este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați tequila, acompaniamente: varză și salată de coriandru, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Tocană bogată de porc de toamnă cu bere, Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, și Tocană Fiartă Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ștergeți ardeii iute cu o cârpă umedă. Într-o cratiță uscată, grea, la foc mediu, prăjiți ardeii iute până când sunt parfumați și umflați, întorcându-se ocazional pentru a nu le arde, 3 până la 5 minute.
Lăsați să se răcească ușor, apoi îndepărtați tulpinile, semințele și membranele.
Se toarnă bere și tequila peste ardei iute pentru a se înmuia.
Între timp, condimentați carnea de porc cu sare.
Încălziți uleiul într-o oală grea, mare, rezistentă la cuptor, cum ar fi un cuptor olandez la foc mediu-mare. Rumeniti jumatate de porc la un moment dat, intorcand dupa cum este necesar, 8-10 minute pe lot.
Transferați carnea de porc rumenită într-un castron.
Adăugați ceapa și usturoiul în oală; gatiti pana se inmoaie, amestecand des, 5 minute. Se amestecă amestecul de bere, roșiile, oregano, chimen și carne de porc.
Adăugați apă dacă este necesar pentru a acoperi abia carnea de porc. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperi.
Coaceți tocană până când carnea de porc se destramă fragedă, 3 ore. Grăsime degresată. Se toarnă tocană în boluri și se servește cu acompaniamente.
* Găsiți în culoar alimente Latino sau culoar condiment de un supermarket, sau la o piață Latino.
Faceți înainte: rece, acoperit, până la 2 zile.