Tocană De Porc Cu Portocale-Afine
Tocanita de porc portocaliu-afine necesită aproximativ 2 ore și 6 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.81 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 442 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sare kosher, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană De Porc Cu Portocale-Afine, Tocană de porc și năut cu portocale și chimen, și Filet De Porc Glazurat Cu Portocale-Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Curățați și tăiați portocala peste un castron; stoarceți membranele pentru a extrage sucul. Puneți secțiunile deoparte; suc de rezervă.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați carnea de porc uniform cu sare.
Adăugați carne de porc în tigaie; saut 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Adăugați 1/2 cană de ceapă tocată în tigaie; saut 2 minute, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând constant. Se amestecă secțiunile de portocale, sucul de portocale, stocul și următoarele 4 ingrediente (prin sambal). Capac; coaceți la 325 timp de 1 oră. Se amestecă afine.
Coaceți, acoperit, la 325 pentru încă 30 de minute sau până când carnea de porc este fragedă cu furculița.
Așezați 1 cană de orez în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3/4 cană amestec de porc.
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de ceapă verde.