Tocanita de porc portocaliu-afine necesită aproximativ 2 ore și 6 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.81 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 442 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sare kosher, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană De Porc Cu Portocale-Afine, Tocană de porc și năut cu portocale și chimen, și Filet De Porc Glazurat Cu Portocale-Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Curățați și tăiați portocala peste un castron; stoarceți membranele pentru a extrage sucul. Puneți secțiunile deoparte; suc de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Presărați carnea de porc uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați carne de porc în tigaie; saut 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați 1/2 cană de ceapă tocată în tigaie; saut 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând constant. Se amestecă secțiunile de portocale, sucul de portocale, stocul și următoarele 4 ingrediente (prin sambal). Capac; coaceți la 325 timp de 1 oră. Se amestecă afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Portocalii
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Coaceți, acoperit, la 325 pentru încă 30 de minute sau până când carnea de porc este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Așezați 1 cană de orez în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3/4 cană amestec de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
11
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de ceapă verde.