Tocană de porc cu fenicul și dovlecel

Friptura de porc cu fenicul și dovlecelul este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 469 calorii, 35g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 145 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, vin, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Tocană de dovleac de porc și Butternut, Tocană de porc cu dovlecei de mere și Butternut, și Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-un castron mare.
Se amestecă următoarele 6 ingrediente într-un castron mic; presărați peste carne de porc, întorcând carnea de porc pentru a acoperi uniform.
Lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți uleiul într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Se adauga pancetta si saut pana se rumeneste, aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta într-un castron mediu.
Adăugați jumătate de carne de porc la oală; saut până la maro, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați carnea de porc în castron cu pancetta. Repetați cu carnea de porc rămasă.
Se adauga ceapa si usturoiul in oala; saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile cu sucuri, bulion, vin și amestec de porc. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Acoperiți oala; se introduce în cuptor. Gatiti tocană de 1 oră.
Adăugați bulbi de fenicul, frunze tocate și cuburi de dovlecei la tocană. Acoperiți și gătiți la cuptor până când carnea de porc și legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați carnea și legumele într-un castron mare; capac. Se fierbe sosul la foc mediu-mare până se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 25 de minute. Întoarceți carnea și legumele în sos; condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește 30 de minute. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.) Reîncălziți la foc mic.
* Pancetta, slănină italiană vindecată în sare, este disponibilă pe piețele italiene și în unele magazine și supermarketuri specializate.