Tocană De Porc Asiatică Cu Aragaz Lent

Tocană De Porc Asiatică Cu Aragaz Lent
Friptura de porc asiatică cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,02 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți orez, ghimbir, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Tocană Asiatică Cu Coaste Scurte Cu Aragaz Lent, Aragaz lent tocană cu coaste scurte în stil asiatic, și Aragaz Lent Tocană De Pui Cu Ghimbir Asiatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragaz, strat de carne de porc, morcovi, ceapă, ciuperci, castane de apă și lăstari de bambus. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană din sosul hoisin, sosul de soia, usturoiul și rădăcina de ghimbir; se toarnă în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Muguri De BambusMuguri De Bambus
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos HoisinSos Hoisin
GhimbirGhimbir
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-9 ore.
3
În ultima oră de gătit, într-o cratiță de 3 litri, încălziți 4 căni de apă și orezul până la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când orezul este fraged și apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Îndepărtați ușor carnea de porc și legumele cu lingura cu fante într-un castron mare; acoperiți pentru a se încălzi. Îndepărtați orice grăsime din lichid în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
5
Se toarnă lichid în cratiță de 1 litru. Se amestecă restul de 1/4 cană de sos hoisin în lichid; se încălzește la fierbere. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 3 linguri de apă; se amestecă în lichid. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa; se toarnă peste amestecul de porc și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
6
Presărați coriandru peste tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TocanăTocană
7
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista