Friptura de porc asiatică cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,02 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți orez, ghimbir, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Tocană Asiatică Cu Coaste Scurte Cu Aragaz Lent, Aragaz lent tocană cu coaste scurte în stil asiatic, și Aragaz Lent Tocană De Pui Cu Ghimbir Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragaz, strat de carne de porc, morcovi, ceapă, ciuperci, castane de apă și lăstari de bambus. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană din sosul hoisin, sosul de soia, usturoiul și rădăcina de ghimbir; se toarnă în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Muguri De Bambus
Spray De Gătit
Sos Hoisin
Ghimbir
Ciuperci
Sos De Soia
Morcov
Usturoi
Ceapă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-9 ore.
3
În ultima oră de gătit, într-o cratiță de 3 litri, încălziți 4 căni de apă și orezul până la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când orezul este fraged și apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Îndepărtați ușor carnea de porc și legumele cu lingura cu fante într-un castron mare; acoperiți pentru a se încălzi. Îndepărtați orice grăsime din lichid în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
5
Se toarnă lichid în cratiță de 1 litru. Se amestecă restul de 1/4 cană de sos hoisin în lichid; se încălzește la fierbere. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 3 linguri de apă; se amestecă în lichid. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa; se toarnă peste amestecul de porc și se amestecă ușor.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.