Tocană de pește șofran cu fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 309 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de cimbru, sare, fire de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Pește Cu Cuscus De Șofran, Tocană de pește cu ardei, migdale și șofran, și Tocană De Pește Alb (Bianco) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapă, fenicul, coriandru, usturoi și crenguță de cimbru; saut 5 minute. Se amestecă coaja și șofranul; adăugați apă, suc de scoici și roșii. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă sare, pește și fasole; gatiti 5 minute. Se acoperă cu frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
șofran
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.