Tocană de pește turcesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.83 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 1085 calorii. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chimen, rădăcină de ghimbir, pudră de sumac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sumacul, puteți urma acest fel principal cu Iaurt bătut acidulat cu zmeură roșie amestecată cu miere și Sumac ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Tocană De Pește Turcească, Tocană De Legume În Stil Turcesc, și Tocană de miel cu arome turcești.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți 3 căni de apă la fierbere și amestecați cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și sotati ceapa și ardeiul verde aproximativ 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se amestecă usturoiul și se continuă să gătească și se amestecă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Se amestecă inimile de anghinare cu lichid rezervat, capere cu lichid rezervat și măsline. Se amestecă roșiile, vinul, sucul de lămâie și 1 cană de apă (sau suficientă pentru a atinge grosimea dorită). Condimentează cu pudră de sumac, ardei roșu, busuioc, chimen, ghimbir și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Pentru Ungerea Insertului
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Aluat De Pâine De Porumb
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sumac
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Aduceți amestecul la fierbere și amestecați bucățile de pește. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când peștele este ușor descuamat cu o furculiță.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.