Tocană De Pește Turcească

Tocană De Pește Turcească
Tocană de pește turcesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.83 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 1085 calorii. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chimen, rădăcină de ghimbir, pudră de sumac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sumacul, puteți urma acest fel principal cu Iaurt bătut acidulat cu zmeură roșie amestecată cu miere și Sumac ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Tocană De Pește Turcească, Tocană De Legume În Stil Turcesc, și Tocană de miel cu arome turcești.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți 3 căni de apă la fierbere și amestecați cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și sotati ceapa și ardeiul verde aproximativ 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă usturoiul și se continuă să gătească și se amestecă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Se amestecă inimile de anghinare cu lichid rezervat, capere cu lichid rezervat și măsline. Se amestecă roșiile, vinul, sucul de lămâie și 1 cană de apă (sau suficientă pentru a atinge grosimea dorită). Condimentează cu pudră de sumac, ardei roșu, busuioc, chimen, ghimbir și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
SumacSumac
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Aduceți amestecul la fierbere și amestecați bucățile de pește. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când peștele este ușor descuamat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Se servește peste cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare

Ingrediente

4111 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii tocate tocate, scurseroșii tocate tocate, scurse4111 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii tocate tocate, scurseroșii tocate tocate, scurse2Bucăți de caramele Heath Barcapere, lichide rezervatecapere, lichide rezervate2Bucăți de caramele Heath Barcapere, lichide rezervatecapere, lichide rezervate1Oreos dublu umplutceapă albă sau galbenă de dimensiuni medii, 1 tăiată în sferturi și 1 tocatăceapă albă sau galbenă de dimensiuni medii, 1 tăiată în sferturi și 1 tocată1Oreos dublu umplutceapă albă sau galbenă de dimensiuni medii, 1 tăiată în sferturi și 1 tocatăceapă albă sau galbenă de dimensiuni medii, 1 tăiată în sferturi și 1 tocată1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus uscatcuscus uscat1Oreos dublu umplutrădăcină de ghimbir proaspăt tocatărădăcină de ghimbir proaspăt tocată1Oreos dublu umplutrădăcină de ghimbir proaspăt tocatărădăcină de ghimbir proaspăt tocată2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1ardei gras verde, tocatardei gras verde, tocat12smallsmărar tocat sau orice plantă proaspătă care vă placemărar tocat sau orice plantă proaspătă care vă place4creveți și cu venepiper negru măcinat după gustpiper negru măcinat după gust12 lingurițe de pudră de usturoicreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene12 lingurițe de pudră de usturoicreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilinimi de anghinare marinate, lichide rezervateinimi de anghinare marinate, lichide rezervate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți2Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți2Bucăți de caramele Heath Barsumac pulberesumac pulbere2Bucăți de caramele Heath Barsumac pulberesumac pulbere4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de tilapia, tăiate în bucățifileuri de tilapia, tăiate în bucăți4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de tilapia, tăiate în bucățifileuri de tilapia, tăiate în bucăți2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #47101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #41miciceapa alba, tocataceapa alba, tocata23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmvin alb (opțional)vin alb (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmvin alb (opțional)vin alb (opțional)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista