Tocanita de pește provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 148 calorii, 16g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Pește Provensal, Supă De Pește Provensal, și Emerils Pește Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați prazul, feniculul și usturoiul în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă roșiile, bulionul, vinul și 1 lingură de pătrunjel; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pătrunjel
Fenicul
Usturoi
Bulion
Praz
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pește și creveți; gatiti 3 minute sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Pește
4
Se presară cu restul de 2 linguri de pătrunjel și se ornează cu crenguțe de pătrunjel, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
5
Alegerea Ingredientului
6
Fenicul, o plantă aromatică originară din regiunea mediteraneană, are o aromă asemănătoare lemnului dulce și este delicioasă crudă sau gătită. Tocat și sotat, bulbul de fenicul adaugă corp și aromă bogată supelor. Căutați becuri mici, grele, albe, care sunt ferme și fără fisuri, rumenire sau zone umede. Păstrați becurile de fenicul într-o pungă de plastic perforată la frigider timp de până la 5 zile.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.