Tocană De Pește Cilantro

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pește coriandru. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 265 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, tulpini și frunze de coriandru, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Pește De Tei Cilantro, și Tacos de pește Cilantro și Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Din var, radeți 1 linguriță de coajă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Tăiați varul în pene și puneți-l deoparte pentru serving.To pungă, adăugați creveți, cod, șalotă, zahăr, 2 linguri sos de pește, sare de ciupit și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Sigiliu sac; rândul său, pentru a acoperi. La frigider 20 de minute.Între timp, feliați subțire bok choy și ceapa verde și tocați grosolan coriandru. Pregătiți orezul ca etichetă directs.In cratiță de 4 litri, încălziți uleiul pe mediu.
Adăugați amestecul de creveți și gătiți 5 minute sau până când șalotele sunt fragede, amestecând ocazional.
Adăugați apă; se încălzește la fierbere la mare, apoi se reduce căldura pentru a menține fierberea constantă. Gatiti 4 minute, apoi amestecati mazarea; gatiti 1-2 minute sau pana cand este fierbinte. Se amestecă bok choy, ceapa verde și coriandru. Gatiti 2 minute sau pana cand bok choy este crocant. Se amestecă sosul de pește rămas.Împărțiți orezul în 4 boluri; se acoperă cu supă.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.