Tocană de orz și miel
Ai nevoie de un fel principal fără lactate ? Tocană de orz și miel ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 272 de calorii , 23 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 2,04 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Aceasta reteta serveste 6. Poate fi savurata oricand, dar este deosebit de buna pentru iarna . Mergeți la magazin și luați ardei, umăr de miel, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 82% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de miel și ciuperci , Tocană de miel și Tagine de miel șiSecretul celei mai bune tocane instantanee de miel .
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați mielul cu sare, piper și făină.
Se încălzește 1/2 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez de 4 până la 5 litri, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Adăugați jumătate de miel și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 7 până la 8 minute în total.
Scoateți mielul într-un castron și repetați cu uleiul și mielul rămas.
Scoateți al doilea lot de miel în bol și adăugați morcovii în oală.
Se calesc morcovii timp de 3-4 minute, amestecand din cand in cand. Întoarceți tot mielul în oală împreună cu nisipul și amestecați pentru a se combina.
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, scădeți focul la mic, acoperiți și fierbeți timp de 30 până la 45 de minute sau până când lichidul este absorbit și mielul și nisipul sunt fragezi. Cu cinci minute înainte de terminarea tocanei, adăugați oregano. Gustați pentru condimente și adăugați sare și piper după dorință.