Ciorba de orz cu linte de ciuperci este o vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă accesibilă pentru Toamna. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, orz perlat, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tocană De Orz Cu Linte De Ciuperci, Tocană De Orz De Linte De Casă, și Tocană De Orz Cu Linte Vegană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un aragaz lent, amestecați bulionul, ciupercile cu buton, ciupercile shiitake, orzul, lintea, fulgii de ceapă, usturoiul, savurosul, frunzele de dafin, busuiocul, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Ciuperci Cu Buton Alb
Fulgi De Ceapă Uscați
Frunze De Dafin
Linte
Orz
Usturoi
Piper
Busuioc
Bulion
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți 4 până la 6 ore la înălțime sau 10 până la 12 ore la scăzut.