Tocană De Orz Cu Linte De Ciuperci

Tocană De Orz Cu Linte De Ciuperci
Ciorba de orz cu linte de ciuperci este o vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă accesibilă pentru Toamna. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, orz perlat, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tocană De Orz Cu Linte De Ciuperci, Tocană De Orz De Linte De Casă, și Tocană De Orz Cu Linte Vegană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un aragaz lent, amestecați bulionul, ciupercile cu buton, ciupercile shiitake, orzul, lintea, fulgii de ceapă, usturoiul, savurosul, frunzele de dafin, busuiocul, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Ciuperci Cu Buton AlbCiuperci Cu Buton Alb
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LinteLinte
OrzOrz
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți 4 până la 6 ore la înălțime sau 10 până la 12 ore la scăzut.
3
Îndepărtați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin

Echipamente

DificultateExpert
Gata În12 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista