Orez și linte tocană cu gremolata de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 365 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tocană de pui și linte cu gremolata, Tocană de linte umbriană cu ouă prăjite cu ulei de măsline, și Squash cu opt condimente și coapse de pui Tocană cu orez de linte.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți 2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați lintea, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până aproape fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
3
Adăugați un vârf mare de sare și fierbeți până se înmoaie, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Scurgeți lintea și întindeți-le pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă din fontă medie, emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Adăugați ceapa și șalotul și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați 2 căni de apă, 1/4 cană de pătrunjel, cimbru, frunze de dafin și un vârf de sare și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc mic moderat timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați mazărea, orezul și restul de 1 litru de apă. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Între timp, într-un castron mic, aruncați măslinele cu usturoiul, coaja de lămâie și restul de 1/2 cană de pătrunjel. Condimentează gremolata cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Amestecați ușor lintea în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
11
Adăugați romaina și ardeiul roșu zdrobit, acoperiți și gătiți la foc mic până când salata este ofilită, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare. Aruncați crengutele de cimbru și frunza de dafin. Puneți tocanul în boluri, acoperiți cu gremolata de măsline și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
12
Recomandare de vin: măslinele sărate și lintea pământească din această tocană necesită un alb mare (încercați Regaleali Bianco din Sicilia din 1999) sau un roșu deschis cu aciditate bună (cum ar fi Antinori Santa Cristina din 2000).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Aluat De Pâine De Porumb
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă