Tocanita de năut și cârnați este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 552 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, bulionul de legume, cârnații și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Tocană De Cârnați De Năut, Tocană catalană de năut și cârnați, și Cârnați De Pui Picant Și Tocană De Năut.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați cârnații și gătiți, sfărâmându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Se amestecă pătrunjelul și coriandrul și se fierbe încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
1 Kg Tortillas De Maíz
Pătrunjel
5
Adăugați bulionul și nautul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Bulion
6
Adăugați spanacul congelat și fierbeți, parțial acoperit, timp de 10 minute, amestecând ocazional cu o furculiță pentru a separa frunzele. Se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.Împărțiți pâinea prăjită, dacă folosiți, între boluri individuale și lingurați tocanita deasupra.