Tocană de miel și sparanghel
Tocană de miel și sparanghel este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 2 porții. O porție conține 486 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, pastă de roșii, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tocană De Miel, Tocană De Miel, și Tocană De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și se gătește 2 minute, amestecând continuu.
Adăugați mielul, sarea, piperul și turmericul; gatiti si amestecati pana cand mielul nu mai este roz la exterior, aproximativ 3 minute. Se amestecă pasta de roșii, apa și usturoiul. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când mielul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Odată ce mielul este fraged, amestecați sparanghelul și continuați să gătiți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 3 minute.