Tocană de miel în stil spaniol cu ardei roșii prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel în stil spaniol cu ardei roșii prăjiți. Această rețetă face 6 porții cu 299 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați capere, pătrunjel cu frunze plate, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, Tocanita spaniola de vita cu ardei Pimentari si ardei Piquillo, și Scoici în stil spaniol cu ardei roșii și Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Mazare Decojita, Optional
2
Se toarnă 1 lingură. uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați mielul într-un singur strat; gatiti, intorcand dupa cum este necesar, pana se rumeneste peste tot, 12 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Transferați într-un castron și adăugați mai mult ulei între loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Reduceți căldura la mediu; dacă tigaia este uscată, mai adăugați puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați usturoi, boia de ardei și chimen și gătiți până când sunt parfumate, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
7
Adăugați vin, 1 1/2 cană bulion și pasta de roșii; aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați miel și sucuri; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când mielul este foarte fraged când este străpuns, 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
9
Adăugați mai mult bulion dacă amestecul devine prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10
Între timp, preîncălziți broilerul. Puneți jumătățile de piper cu pielea în sus pe o foaie de copt. Se fierbe 4 până la 6 in. de la căldură până la înnegrit peste tot, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Se scoate din cuptor și se lasă să stea cel puțin 10 minute, apoi se curăță și se feliază subțire pe lungime. Într-un castron mic, amestecați pătrunjelul, măslinele și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Se amestecă ardeii prăjiți în amestecul de miel. Dacă tocanita este prea groasă, mai adăugați puțin bulion. Gatiti, neacoperit, pana se incalzeste. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper și acoperă cu amestec de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă