Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de miel de rozmarin ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 630 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, sare kosher, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Miel De Rozmarin, Picior de miel de rozmarin, și Cotlet De Miel Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ceapa Saut în ulei fierbinte într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ciuperci și morcovi și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
3
Adăugați mielul și usturoiul și gătiți, amestecând constant, 3 minute. Se amestecă roșiile, bulionul și rozmarinul. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute. Se amestecă sare și piper. Aruncați crenguța de rozmarin.