Tocană de miel cu spanac și fasole Garbanzo

Tocană de miel cu spanac și fasole Garbanzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 366 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de pudră de usturoi, umăr de miel, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tocană de linte roșie Curried și Chard elvețian cu fasole Garbanzo, Tocană De Linte Roșie Curried Și Chard Elvețian Cu Fasole Garbanzo, și Cavatappi cu spanac, fasole Garbanzo și Feta.
Instrucțiuni
Presărați mielul cu sare, piper și praf de usturoi.
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Se adaugă mielul și saut-ul până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Se adauga ceapa si morcovii si se sauteaza pana se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasole garbanzo, bulion, sos de roșii și suc de lămâie și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți oala și fierbeți ușor până când mielul este fraged, aproximativ 1 oră.
Adăugați spanacul la tocană. Acoperiți și gătiți până când spanacul se ofilește, amestecând des, aproximativ 8 minute. Se condimentează tocană cu sare și piper.
Se servește cu pene de lămâie.