Tocană de miel cu portocaliu este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 490 calorii. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Tocană De Miel, Tocană De Miel, și Tocană De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de 8 litri sau alt vas mare la foc mare până la cald, dar nu fumați. Condimentați ușor carnea cu sare și piper și căutați în ulei până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a încorpora, gătind timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați țelină, morcovi, păstârnac, mazăre, vin, bulion de pui, sos de roșii, coajă de portocală, segmente și suc și chimen. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când mielul este fraged, aproximativ 90 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se scoate de pe foc, se răcește ușor și se toarnă în boluri. Se acoperă cu mentă proaspătă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
7
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de 8 litri sau alt vas mare la foc mare până la cald, dar nu fumați. Condimentați ușor carnea cu sare și piper și căutați în ulei până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a încorpora, gătind timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
10
Adăugați țelină, morcovi, păstârnac, mazăre, vin, bulion de pui, sos de roșii, coajă de portocală, segmente și suc și chimen. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când mielul este fraged, aproximativ 90 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă