Tocană de miel cu portocaliu este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 490 calorii. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Tocană De Miel, Tocană De Miel, și Tocană De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de 8 litri sau alt vas mare la foc mare până la cald, dar nu fumați. Condimentați ușor carnea cu sare și piper și căutați în ulei până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a încorpora, gătind timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați țelină, morcovi, păstârnac, mazăre, vin, bulion de pui, sos de roșii, coajă de portocală, segmente și suc și chimen. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când mielul este fraged, aproximativ 90 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Coaja De Portocala
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se scoate de pe foc, se răcește ușor și se toarnă în boluri. Se acoperă cu mentă proaspătă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
7
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de 8 litri sau alt vas mare la foc mare până la cald, dar nu fumați. Condimentați ușor carnea cu sare și piper și căutați în ulei până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a încorpora, gătind timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
10
Adăugați țelină, morcovi, păstârnac, mazăre, vin, bulion de pui, sos de roșii, coajă de portocală, segmente și suc și chimen. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când mielul este fraged, aproximativ 90 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Coaja De Portocala
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Se scoate de pe foc, se răcește ușor și se toarnă în boluri. Se acoperă cu mentă proaspătă și se servește.