Tocană De Miel Cu Parfum De Citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel cu parfum de citrice. Această rețetă face 6 porții cu 258 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de scorțișoară măcinată, sare și piper kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Flan de Port cu parfum de citrice, Biscuiți De Geraniu Cu Parfum De Citrice, și Curcan Sărat Cu Parfum De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o caserolă din fontă emailată medie. Condimentează mielul cu sare și piper.
Adăugați carnea în caserolă și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați carnea pe o farfurie mare.
Adăugați morcovii și ceapa în caserolă și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Întoarceți carnea în caserolă.
Adăugați scorțișoara, ienibaharul, lămâia și portocala și un vârf generos de piper și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate.
Adăugați roșiile și bulionul și aduceți tocanita la fierbere.
Acoperiți parțial tocanita și gătiți la foc moderat până când carnea este doar fragedă, 40 de minute. Se amestecă mazărea și se gătește descoperită până când carnea este foarte fragedă și sosul se îngroașă ușor, cu aproximativ 10 minute mai mult. Aruncați coaja de lămâie și portocală și serviți.