Tocană de miel cu năut și melasă de rodie
Tocanita de miel cu năut și melasă de rodie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 300 de calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cuscusul, uleiul de măsline, bulionul de vită cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma melasa de rodie, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gheață Cu Fistic De Mure ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Carne Tocată De Miel Sărată (Cu Melasă De Rodie), Tocană de vinete și linte cu melasă de rodie, și Dukkah-cotlet de miel Crustat cu melasă de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adauga ceapa; saut 10 minute sau pana cand se inmoaie si se rumeneste.
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Puneți amestecul de ceapă într-un castron mare.
Așezați făina într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie de plăcintă. Dragă miel în făină, scuturând excesul.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din amestecul de miel; se presară cu 1/4 linguriță sare. Gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Adăugați mielul rumenit în amestecul de ceapă. Repetați procedura cu amestecul de miel rămas și 1/4 linguriță de sare.
Adăugați melasă de rodie și bulion în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul de miel. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când mielul este doar fraged.
Se amestecă morcovul și nautul. Se fierbe la foc mic, neacoperit, 45 de minute sau până când mielul este foarte fraged.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/2 linguriță sare, mentă și piper.
Se servește peste cuscus.