Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel cu legume mixte. O porție conține 491 calorii, 53G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,05 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, conserve de roșii, legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Chap Chye (Tocană De Legume Mixte), Tocană De Miel Cu Legume De Primăvară, și Tocană de miel cu legume de primăvară.
Instrucțiuni
1
Pat miel uscat; se condimentează cu sare și piper. Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, miel brun pe toate părțile, 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bulion și roșii. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere, amestecând pentru a ridica orice bucăți rumenite în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă amestecul de roșii peste miel în aragaz lent. Acoperiți; gatiti la foc mic timp de 6 ore, pana cand mielul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Se strecoară tocană; pune deoparte carnea și lichidul. (Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni de lichid.) Într-un castron, folosind o furculiță, amestecați 1 lingură. unt cu făină într-o pastă sfărâmicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Aduceți lichidul de tocană la fiert într-o cratiță mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Șoptind constant, amestecați câteva bucăți de amestec de făină în lichid. Continuați până când amestecul este consumat și lichidul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Reduceți căldura la mediu; amestecați mielul și legumele. Gatiti pana se incalzeste, 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)