Tocană de miel cu legume mixte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel cu legume mixte. O porție conține 491 calorii, 53G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,05 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, conserve de roșii, legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Chap Chye (Tocană De Legume Mixte), Tocană De Miel Cu Legume De Primăvară, și Tocană de miel cu legume de primăvară.
Instrucțiuni
Pat miel uscat; se condimentează cu sare și piper. Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, miel brun pe toate părțile, 5 minute pe lot.
Transferați într-un aragaz lent.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, 3 minute.
Adăugați bulion și roșii. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere, amestecând pentru a ridica orice bucăți rumenite în tigaie.
Se toarnă amestecul de roșii peste miel în aragaz lent. Acoperiți; gatiti la foc mic timp de 6 ore, pana cand mielul este fraged.
Se strecoară tocană; pune deoparte carnea și lichidul. (Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni de lichid.) Într-un castron, folosind o furculiță, amestecați 1 lingură. unt cu făină într-o pastă sfărâmicioasă.
Aduceți lichidul de tocană la fiert într-o cratiță mare la foc mare.
Șoptind constant, amestecați câteva bucăți de amestec de făină în lichid. Continuați până când amestecul este consumat și lichidul s-a îngroșat.
Reduceți căldura la mediu; amestecați mielul și legumele. Gatiti pana se incalzeste, 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.