Tocană de miel cu legume de primăvară

Tocană de miel cu legume de primăvară
Tocană de miel cu legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 438 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.25 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de crenguțe de cimbru, dovlecei pentru copii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tocană de miel cu legume de primăvară, Tocană De Miel Cu Legume De Primăvară, și Tocană de miel cu legume de primăvară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înfășurați crenguțe de ierburi, frunze de dafin și boabe de piper într-un pătrat de pânză de brânză și legați-le într-un pachet pentru a face un buchet garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Se usucă mielul, apoi se taie în bucăți de 1 1/2 inch și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
4
Încălziți 2 linguri de ulei într - o oală grea lată de 6 până la 7 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi mielul brun în 3 loturi, întorcându-se ocazional, aproximativ 4 minute pe lot, transferându-se cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adaugati uleiul de lingura ramas in oala si sautati ceapa tocata si usturoiul la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa devine aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați vin și stoc și deglazați oala prin fierbere, răzuind bucăți maro, 1 minut. Întoarceți mielul în oală împreună cu orice sucuri care s-au acumulat în castron și adăugați buchet garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
StocStoc
MielMiel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se fierbe mielul, acoperit, în mijlocul cuptorului până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
În timp ce mielul fierbe, gătiți ceapa perlată într - o oală de 5 până la 6 litri de apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 10 minute, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul (rezervați apă de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
ApăApă
MielMiel
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scoateți ceapa și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
10
Fierbeți napii, morcovii, dovleceii și zahărul separat în apă de gătit rezervată până când sunt fragede, aproximativ 5 minute pentru napi, 4 până la 6 minute pentru morcovi, 2 minute pentru dovlecei și 1 1/2 minute pentru snaps de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MorcovMorcov
NapNap
ZahărZahăr
ApăApă
11
Transferați legumele fierte cu o lingură cu fante în apă cu gheață și, când toate sunt fierte, scurgeți legumele într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
12
Faceți un beurre mani cca amestecând untul și făina într-un castron mic pentru a forma o pastă. Aduceți tocană de miel la foc mic pe plită și amestecați în suficient beurre mani aprox., puțin câte puțin, pentru a se îngroșa până la consistența dorită, apoi fierbeți aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MielMiel
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
BatetiBateti
BolBol
13
Adăugați legumele și fierbeți, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
1
* Mielul poate fi fiert cu 2 zile înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de a adăuga beurre mani și legume. * Legumele pot fi gătite cu 1 zi înainte și răcite, învelite în prosoape de hârtie într-o pungă de plastic sigilată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista