Tocană de miel cu fasole și măsline

Tocană de miel cu fasole și măsline
Friptura de miel cu fasole și măsline necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $ 4.61 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, fasole pinto-înmuiată peste noapte în apă, măsline calamatan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Miel Cu Lămâi Și Măsline, Tocană de miel cu fasole albă și anghinare, și Tocană de miel cu spanac și fasole Garbanzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți fasolea uscată cu apă. Fierbeți fasolea cu frunza de dafin la foc mic până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Lăsați fasolea în apa lor de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Într-o caserolă din fontă emailată medie, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se adaugă jumătate din miel și se condimentează cu sare și piper. Rumeniti carnea la foc moderat, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie. Repetați cu uleiul și mielul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați pancetta și untul în caserolă și gătiți la foc mic până când pancetta este ușor crocantă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 3 până la 5 minute. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă pasta de roșii și apoi vinul și se fierbe, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Bateți în stoc până se omogenizează și aduceți la fierbere. Întoarceți mielul în caserolă și fierbeți la foc mic, degresând de câteva ori, până când mielul este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Scurgeți fasolea uscată, adăugați-le în tocană și fierbeți timp de 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Gatiti fasolea lima intr-o cratita mica cu apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 4 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați fasolea lima în tocană și condimentați cu sare și piper. Se amestecă măslinele. Puneți tocanita în boluri puțin adânci, presărați pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Faceți înainte: tocanita de miel poate fi preparată până la Pasul 3 și refrigerată până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista