Tocană de miel cu fasole și măsline

Tocană de miel cu fasole și măsline
Friptura de miel cu fasole și măsline necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $ 4.61 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, fasole pinto-înmuiată peste noapte în apă, măsline calamatan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Miel Cu Lămâi Și Măsline, Tocană de miel cu fasole albă și anghinare, și Tocană de miel cu spanac și fasole Garbanzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți fasolea uscată cu apă. Fierbeți fasolea cu frunza de dafin la foc mic până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Lăsați fasolea în apa lor de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-o caserolă din fontă emailată medie, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se adaugă jumătate din miel și se condimentează cu sare și piper. Rumeniti carnea la foc moderat, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie. Repetați cu uleiul și mielul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați pancetta și untul în caserolă și gătiți la foc mic până când pancetta este ușor crocantă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 3 până la 5 minute. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă pasta de roșii și apoi vinul și se fierbe, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Bateți în stoc până se omogenizează și aduceți la fierbere. Întoarceți mielul în caserolă și fierbeți la foc mic, degresând de câteva ori, până când mielul este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Scurgeți fasolea uscată, adăugați-le în tocană și fierbeți timp de 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Gatiti fasolea lima intr-o cratita mica cu apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 4 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați fasolea lima în tocană și condimentați cu sare și piper. Se amestecă măslinele. Puneți tocanita în boluri puțin adânci, presărați pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Faceți înainte: tocanita de miel poate fi preparată până la Pasul 3 și refrigerată până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista