Friptura de miel cu fasole și măsline necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $ 4.61 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, fasole pinto-înmuiată peste noapte în apă, măsline calamatan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Miel Cu Lămâi Și Măsline, Tocană de miel cu fasole albă și anghinare, și Tocană de miel cu spanac și fasole Garbanzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, acoperiți fasolea uscată cu apă. Fierbeți fasolea cu frunza de dafin la foc mic până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Lăsați fasolea în apa lor de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Grăsime De Porc înapoi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o caserolă din fontă emailată medie, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se adaugă jumătate din miel și se condimentează cu sare și piper. Rumeniti carnea la foc moderat, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie. Repetați cu uleiul și mielul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Adăugați pancetta și untul în caserolă și gătiți la foc mic până când pancetta este ușor crocantă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 3 până la 5 minute. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă pasta de roșii și apoi vinul și se fierbe, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Bateți în stoc până se omogenizează și aduceți la fierbere. Întoarceți mielul în caserolă și fierbeți la foc mic, degresând de câteva ori, până când mielul este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Scurgeți fasolea uscată, adăugați-le în tocană și fierbeți timp de 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Gatiti fasolea lima intr-o cratita mica cu apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 4 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați fasolea lima în tocană și condimentați cu sare și piper. Se amestecă măslinele. Puneți tocanita în boluri puțin adânci, presărați pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Faceți înainte: tocanita de miel poate fi preparată până la Pasul 3 și refrigerată până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă