Tocană de miel cu fasole albă și ghimbir
Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocanita de miel cu fasole albă și ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 532 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de crenguțe de coriandru, făină, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Tocană de miel cu fasole albă și anghinare, Tocană de miel cu aragaz lent cu anghinare și fasole albă, și Tocană de miel cu spanac și fasole Garbanzo.
Instrucțiuni
Clătiți mielul și uscați-l.
Așezați făina într-o pungă de plastic și adăugați aproximativ jumătate din carne; sigilați punga și agitați pentru a acoperi ușor bucățile cu făină. Cu mâinile sau cleștele, ridicați bucățile și scuturați excesul de făină. Repetați cu mielul rămas. Aruncați făina rămasă.
Setați o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei și înclinați pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul este fierbinte, adăugați aproximativ jumătate din carne într-un singur strat, bucăți ușor depărtate. Gătiti, întorcându-vă după cum este necesar pentru a rumeni toate părțile, aproximativ 6 minute în total.
Transferați carnea pe o farfurie cu margini și repetați pentru a rumeni mielul rămas, adăugând încă 1 lingură de ulei.
Transferați al doilea lot pe farfurie.
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați până se limpezește, aproximativ 2 minute. Întoarceți tot mielul și orice sucuri acumulate în tigaie, apoi amestecați bulion, ghimbir, coajă de portocală, semințe de anason, ienibahar și cayenne. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă, se reduce focul la minim și se fierbe până când carnea este fragedă când este străpunsă, aproximativ 1 oră.
Adăugați morcovii, reveniți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, acoperiți, până când morcovii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 20 de minute.
Adăugați fasole; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazionallly, până la cald, aproximativ 5 minute. Se amestecă coriandru tocat și sare după gust.
Se toarnă într-un castron de servire.
Se ornează cu crenguțe de coriandru.