Tocană de miel cu fasole albă și ghimbir

Tocană de miel cu fasole albă și ghimbir
Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocanita de miel cu fasole albă și ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 532 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de crenguțe de coriandru, făină, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Tocană de miel cu fasole albă și anghinare, Tocană de miel cu aragaz lent cu anghinare și fasole albă, și Tocană de miel cu spanac și fasole Garbanzo.

Instrucțiuni

1
Clătiți mielul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Așezați făina într-o pungă de plastic și adăugați aproximativ jumătate din carne; sigilați punga și agitați pentru a acoperi ușor bucățile cu făină. Cu mâinile sau cleștele, ridicați bucățile și scuturați excesul de făină. Repetați cu mielul rămas. Aruncați făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Setați o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 1 lingură de ulei și înclinați pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul este fierbinte, adăugați aproximativ jumătate din carne într-un singur strat, bucăți ușor depărtate. Gătiti, întorcându-vă după cum este necesar pentru a rumeni toate părțile, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați carnea pe o farfurie cu margini și repetați pentru a rumeni mielul rămas, adăugând încă 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Transferați al doilea lot pe farfurie.
7
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați până se limpezește, aproximativ 2 minute. Întoarceți tot mielul și orice sucuri acumulate în tigaie, apoi amestecați bulion, ghimbir, coajă de portocală, semințe de anason, ienibahar și cayenne. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă, se reduce focul la minim și se fierbe până când carnea este fragedă când este străpunsă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați morcovii, reveniți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, acoperiți, până când morcovii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Adăugați fasole; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazionallly, până la cald, aproximativ 5 minute. Se amestecă coriandru tocat și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Se toarnă într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Se ornează cu crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate95
Revista