Tocană de miel cu dovleac
Tocană de miel cu dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 224 de calorii, 19 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. Un amestec de cimbru, ulei vegetal, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor de lingură de 74%, acest fel de mâncare este solid. Tocană de miel și dovleac, tocană de miel picant cu dovleac și tocană de vară indiană: tocană de dovleac, nucă de cocos și linte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Asezonați mielul cu sare.
Încinge 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati 1/2 cuburi de miel in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea rumenită cu o lingură cu fantă pe o farfurie, rezervând picăturile în oală.
Adăugați 1 lingură de ulei rămasă în cuptorul olandez. Gatiti si amestecati a doua jumatate din cuburi de miel pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 5 minute.
Transferați mielul în farfurie. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Gătiți și amestecați ceapa, morcovii și usturoiul în cuptorul olandez până se înmoaie ușor, 3 până la 5 minute. Amestecați cuburile de miel și orice suc acumulat, roșiile, supa de vită, cimbru și rozmarinul în amestecul de ceapă și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile rumenite de pe fundul cratiței cu o lingură de lemn. Acoperiți cuptorul olandez cu un capac rezistent la cuptor.
Gătiți tocană în cuptorul olandez acoperit în cuptorul preîncălzit până când mielul este fraged, 2 până la 3 ore. Se amestecă cuburile de dovleac în tocană, se recuperează cuptorul olandez și se întoarce la cuptorul preîncălzit până când dovleceii sunt fragezi, 20 până la 25 de minute.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Tocanita poate fi asociata cu Cabernet Sauvignon, Chablis si Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 110 de dolari.
![Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon]()
Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon
Branding Iron Vineyard Cabernet Sauvignon are aromele de fructe de pădure și pădure care disting această podgorie, chiar și într-un an mai răcoros. Pământul și salvia completează fructele și oferă o profunzime de aromă la mijlocul gurii. Componentele picante de stejar și vanilie adaugă complexitate, în timp ce taninurile blânde din acest vintage sunt abordabile acum.