Tocană de miel cu dovleac

Tocană de miel cu dovleac
Tocană de miel cu dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 224 de calorii, 19 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. Un amestec de cimbru, ulei vegetal, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor de lingură de 74%, acest fel de mâncare este solid. Tocană de miel și dovleac, tocană de miel picant cu dovleac și tocană de vară indiană: tocană de dovleac, nucă de cocos și linte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Asezonați mielul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încinge 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati 1/2 cuburi de miel in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Transferați carnea rumenită cu o lingură cu fantă pe o farfurie, rezervând picăturile în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați 1 lingură de ulei rămasă în cuptorul olandez. Gatiti si amestecati a doua jumatate din cuburi de miel pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Transferați mielul în farfurie. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Gătiți și amestecați ceapa, morcovii și usturoiul în cuptorul olandez până se înmoaie ușor, 3 până la 5 minute. Amestecați cuburile de miel și orice suc acumulat, roșiile, supa de vită, cimbru și rozmarinul în amestecul de ceapă și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile rumenite de pe fundul cratiței cu o lingură de lemn. Acoperiți cuptorul olandez cu un capac rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Gătiți tocană în cuptorul olandez acoperit în cuptorul preîncălzit până când mielul este fraged, 2 până la 3 ore. Se amestecă cuburile de dovleac în tocană, se recuperează cuptorul olandez și se întoarce la cuptorul preîncălzit până când dovleceii sunt fragezi, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocanita poate fi asociata cu Cabernet Sauvignon, Chablis si Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 110 de dolari.
Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon
Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon
Branding Iron Vineyard Cabernet Sauvignon are aromele de fructe de pădure și pădure care disting această podgorie, chiar și într-un an mai răcoros. Pământul și salvia completează fructele și oferă o profunzime de aromă la mijlocul gurii. Componentele picante de stejar și vanilie adaugă complexitate, în timp ce taninurile blânde din acest vintage sunt abordabile acum.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista