Friptura de miel cu ceapă Cipolline și cartofi necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.32 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 797 calorii, 45g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Tocană de miel cu ceapă Cipolline și cartofi, Ceapă Cipolline Umplută, și Ceapă Cipolline dulce-acrișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Presărați mielul cu sare și piper. Aruncați mielul cu făina într-un castron mare pentru a acoperi. Lucrând în 2 loturi, adăugați mielul în oală și gătiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați mielul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se toarnă excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
4
Adăugați usturoiul în aceeași oală și sotati la foc mediu până când este fraged și parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați vinul și fierbeți la foc mediu-mare până când se reduce la jumătate, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul oalei, aproximativ 5 minute. Întoarceți mielul în oală. Se amestecă bulionul, roșiile cu sucurile lor și pasta de roșii. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mediu-mic până când mielul este doar fraged, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Între timp, gătiți ceapa într-o cratiță medie cu apă clocotită timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Se scurge și se răcește. Curățați ceapa și tăiați capetele rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați ceapa, cartofii și morcovii în tocană. Fierbeți până când mielul și legumele sunt fragede, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Condimentează tocanita, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă