Friptura de miel cu ceapă Cipolline și cartofi necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.32 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 797 calorii, 45g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Tocană de miel cu ceapă Cipolline și cartofi, Ceapă Cipolline Umplută, și Ceapă Cipolline dulce-acrișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Presărați mielul cu sare și piper. Aruncați mielul cu făina într-un castron mare pentru a acoperi. Lucrând în 2 loturi, adăugați mielul în oală și gătiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați mielul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se toarnă excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați usturoiul în aceeași oală și sotati la foc mediu până când este fraged și parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați vinul și fierbeți la foc mediu-mare până când se reduce la jumătate, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul oalei, aproximativ 5 minute. Întoarceți mielul în oală. Se amestecă bulionul, roșiile cu sucurile lor și pasta de roșii. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mediu-mic până când mielul este doar fraged, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4 Roșii Roșii Medii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Între timp, gătiți ceapa într-o cratiță medie cu apă clocotită timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Se scurge și se răcește. Curățați ceapa și tăiați capetele rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați ceapa, cartofii și morcovii în tocană. Fierbeți până când mielul și legumele sunt fragede, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Condimentează tocanita, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă