Friptura de miel cu ceapă Cipolline și cartofi necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.32 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 797 calorii, 45g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Tocană de miel cu ceapă Cipolline și cartofi, Ceapă Cipolline Umplută, și Ceapă Cipolline dulce-acrișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Presărați mielul cu sare și piper. Aruncați mielul cu făina într-un castron mare pentru a acoperi. Lucrând în 2 loturi, adăugați mielul în oală și gătiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați mielul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați usturoiul în aceeași oală și sotati la foc mediu până când este fraged și parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați vinul și fierbeți la foc mediu-mare până când se reduce la jumătate, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul oalei, aproximativ 5 minute. Întoarceți mielul în oală. Se amestecă bulionul, roșiile cu sucurile lor și pasta de roșii. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mediu-mic până când mielul este doar fraged, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Între timp, gătiți ceapa într-o cratiță medie cu apă clocotită timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Se scurge și se răcește. Curățați ceapa și tăiați capetele rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați ceapa, cartofii și morcovii în tocană. Fierbeți până când mielul și legumele sunt fragede, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Condimentează tocanita, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă