Tocană de miel cu ardei iute verde, coriandru și mazăre

Tocană de miel cu ardei iute verde, coriandru și mazăre
Tocanita de miel cu ardei iute verde, coriandru și mazăre este o fără gluten și vegan supă. O porție conține 132 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână treimi de un măcelar, ardei iute serrano, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tocană Croată De Miel / Vită Cu Mazăre Verde, Cartofi prăjiți de casă din fontă cu ardei iute verzi prăjiți, coriandru, ceapă verde, Radicchio și sos cremos de usturoi, și Fasole verde cu ouă, ardei iute și coriandru.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de cât mai multă grăsime și mușchi posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
2
Se amestecă ghimbirul și pasta de usturoi; frecați pe carne și lăsați-o să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
GhimbirGhimbir
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Puneți prazul într-un castron mare cu apă, învârtiți-I și lăsați murdăria să se așeze. După câteva minute, ridicați prazul din apă și puneți-l într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
4
Într-un 12-in adânc și greu. oală sau un 12-in. tigaie cu laturi de cel puțin 2 in. ulei ridicat, încălzit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ardei iute. Când încep să pară vezicule, adăugați semințe de chimen; se amestecă câteva secunde, apoi se adaugă praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ardei IuteArdei Iute
PrazPraz
6
Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând din când în când, până când prazul se înmoaie, aproximativ 10 minute. Împingeți amestecul de praz în lateral și adăugați carne, aruncând-o constant, astfel încât să își schimbe culoarea fără a arde sau a se lipi de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați stropi de apă după cum este necesar pentru a împiedica lipirea lucrurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Se toarnă aproximativ 7 căni de apă (sau suficient pentru a acoperi aproape mielul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MielMiel
9
Adăugați 1 linguriță. sare, turmeric (dacă se utilizează) și 2 căni de coriandru. Aduceți la fierbere, reduceți căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și lăsați carnea să gătească până când se topește, dar nu în bucăți, 1 1/2 până la 2 ore. Gustați pentru sare și degresați excesul de grăsime din sos (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TurmericTurmeric
SosSos
CarneCarne
SareSare
10
Chiar înainte de servire, transferați gambele pe o farfurie și aduceți sosul la fierbere. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 20 de minute. Întoarceți gambele în tigaie, adăugați mazăre, acoperiți și gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1/2 cană de coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SosSos
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista