Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de miel condimentată etiopiană. Această rețetă servește 45 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 45 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, roșii de prune, picior de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană De Pui Cu Condimente Etiopiene, Tocană de miel condimentată cu caise, și Rețetă de tocană de miel condimentată ( cu nuci și rodie).
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți vinul cu sucul de lămâie, berbere, boia de ardei și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Muștar
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Condimentează mielul cu sare și piper. Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Miel
3
Adăugați jumătate din miel în caserolă și gătiți la foc moderat, rotind, până se rumenesc peste tot, 6 până la 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați mielul într-un castron mediu. Repetați cu mielul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
4
Adăugați ceapa, usturoiul, rozmarinul, cimbru și un vârf generos de sare și piper în caserolă și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Usturoi
Ceapă
Cimbru
5
Adăugați mielul și orice sucuri acumulate în caserolă împreună cu amestecul de vin, roșiile, ardeiul gras și șalota. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand rosiile si ardeiul gras s-au inmuiat si mielul este doar fiert, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.