Friptura de miel este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1021 calorii, 77g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $10.89 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de anason stelat, piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Miel, Tocană De Miel, și Tocană De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați ceapa și napii în sferturi. Aruncați ușor ceapa, napii, morcovii și feniculul în ulei și așezați-le pe foi de copt. Prăjiți legumele timp de 30 de minute, amestecând la fiecare 10 minute. Când legumele sunt de culoare caramel închis, scoateți-le din cuptor. Rezervați 1 ceapă, 1 morcov, 1 nap și tulpina de fenicul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Nap
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți restul de legume într-o oală mare cu bulionul de pui, usturoiul, sucul de portocale, cidrul de mere, semințele de coriandru, semințele de fenicul, anasonul stelar, semințele de chimen, coaja de portocală, sarea și piperul. Gatiti bulionul la foc mare pana se reduce cu aproximativ jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cană Supă De Pui
Pesmet, Câteva Pumni
Precum Invidia îngerilor
Cidru De Mere
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Coaja De Portocala
Chile Scotch Bonet, Tocat
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În timp ce bulionul fierbe, îndepărtați pielea și excesul de grăsime din piciorul de miel și tăiați carnea în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Miel
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Puneți cuburile pe un suport de sârmă pentru a se scurge sau pe un prosop curat pentru a absorbi excesul de umiditate.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6
Adăugați o parte din uleiul de gătit într-o tigaie mare și grea și încălziți la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați cu grijă mielul tăiat cubulețe. Gatiti mielul, in loturi, dupa cum este necesar, timp de 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați mielul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
8
Adăugați vinul în tigaia în care a fost gătit mielul și gătiți, la foc mare, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti vinul pana se reduce cu aproximativ jumatate si solidele au iesit din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se toarnă vinul redus peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F. strecurați bulionul și aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se toarnă bulionul peste miel în tigaia de prăjire. Acoperiți tigaia cu un capac sau hârtie pergament și fierbeți până când mielul este fraged, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fasole Cannelloni, Scursa
12
Odată ce mielul este fraged, scoateți-l din cuptor și adăugați legumele prăjite rezervate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Așezați tigaia la foc mediu pe plită și aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
14
Adăugați sare, piper și ierburi proaspete, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Serviți tocanul cu pâine rustică pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Italiană
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă