Tocană de linte umbriană cu ulei de măsline-ouă prăjite

Tocană de linte umbriană cu ulei de măsline-ouă prăjite
Tocanita de linte umbriană cu ouă prăjite în ulei de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,37 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano și oțet balsamic îmbătrânit, ouă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Linte Umbriană Cu Ulei De Măsline Ouă Prăjite, Ulei de măsline ouă prăjite cu Mozzarellan și Harissa, și Saut verdeturi cu ulei de masline-oua prajite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, încălziți cele 2 linguri de ulei; adăugați prosciutto și gătiți la foc mic până când grăsimea s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Într-un robot de bucătărie, tocați mărunt morcovul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați legumele în cratiță împreună cu ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când legumele se înmoaie, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați la foc moderat până la strălucire, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați lintea și 2 1/2 căni de bulion și dați la fiert. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a bulionului a fost absorbită, 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Adăugați încă 1 cană de bulion și continuați să fierbeți până se absoarbe, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
7
Adăugați restul de 1/2 cană de bulion și fierbeți până când lintea este fragedă și suspendată într-un sos cremos, cu 10 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
LinteLinte
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți o peliculă subțire de ulei de măsline. Crăpați ouăle în tigaie, condimentați cu sare și gătiți la foc moderat până când marginile sunt aurii, albușurile sunt doar setate și gălbenușurile sunt încă curgătoare. Lingurați lintea în boluri puțin adânci și acoperiți cu ouăle și rucola. Radeți brânza peste ouă și stropiți cu oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
LinteLinte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista