Tocanita de linte rosie cu legume ar putea fi doar supa pe care o cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 279 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, chimen măcinat, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de linte roșie cu legume, Tocană De Linte Roșie Cu Legume, și Tocană de miel și linte curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o oală grea de 4 până la 5 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa cu 1/4 linguriță de sare, amestecând ocazional, până devine aurie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, pur și simplu ghimbir, usturoi și 1/3 cană de apă într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați pur și pur în ceapa aurie și gătiți, amestecând, până când apa este evaporată și uleiul se separă vizibil de amestecul de ceapă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați pudră de curry, turmeric și chimen și gătiți la foc mic, amestecând, 1 minut. Se amestecă lintea și restul de 5 căni de apă și se fierbe, acoperite, amestecând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Turmeric
Linte
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați morcovii și restul de linguriță de sare și fierbeți, acoperite, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede și lintea s-a descompus într-un pur grosier de aproximativ, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Linte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se amestecă spanacul și mazărea și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă, aproximativ 3 minute. Se amestecă coriandru și se condimentează tocană cu sare și piper. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă la tocană subțire, astfel încât să poată fi ușor turnată peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Chiar înainte de servire, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mică la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți semințele de chimen și fulgii de ardei roșu, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 30 până la 45 de secunde (aveți grijă să nu ardeți condimentele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă ulei de condimente fierbinți într-un vârtej peste tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1
Tocană, fără spanac, mazăre, coriandru și ulei de condimente, poate fi făcută înainte și răcită, neacoperită, până la răcire completă, apoi acoperită până la 5 zile sau congelată 3 luni. Reîncălziți la foc moderat, subțierea cu apă până la o consistență turnabilă și amestecând frecvent, înainte de a adăuga ingredientele rămase.