Tocanita de linte rosie cu legume ar putea fi doar supa pe care o cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 279 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, chimen măcinat, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de linte roșie cu legume, Tocană De Linte Roșie Cu Legume, și Tocană de miel și linte curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o oală grea de 4 până la 5 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa cu 1/4 linguriță de sare, amestecând ocazional, până devine aurie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, pur și simplu ghimbir, usturoi și 1/3 cană de apă într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați pur și pur în ceapa aurie și gătiți, amestecând, până când apa este evaporată și uleiul se separă vizibil de amestecul de ceapă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați pudră de curry, turmeric și chimen și gătiți la foc mic, amestecând, 1 minut. Se amestecă lintea și restul de 5 căni de apă și se fierbe, acoperite, amestecând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Turmeric
Linte
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați morcovii și restul de linguriță de sare și fierbeți, acoperite, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede și lintea s-a descompus într-un pur grosier de aproximativ, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se amestecă spanacul și mazărea și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă, aproximativ 3 minute. Se amestecă coriandru și se condimentează tocană cu sare și piper. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă la tocană subțire, astfel încât să poată fi ușor turnată peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Chiar înainte de servire, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mică la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți semințele de chimen și fulgii de ardei roșu, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 30 până la 45 de secunde (aveți grijă să nu ardeți condimentele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toarnă ulei de condimente fierbinți într-un vârtej peste tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1
Tocană, fără spanac, mazăre, coriandru și ulei de condimente, poate fi făcută înainte și răcită, neacoperită, până la răcire completă, apoi acoperită până la 5 zile sau congelată 3 luni. Reîncălziți la foc moderat, subțierea cu apă până la o consistență turnabilă și amestecând frecvent, înainte de a adăuga ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm