Tocană de linte roșie cu legume

Tocană de linte roșie cu legume
Tocanita de linte rosie cu legume ar putea fi doar supa pe care o cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 279 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, chimen măcinat, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de linte roșie cu legume, Tocană De Linte Roșie Cu Legume, și Tocană de miel și linte curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o oală grea de 4 până la 5 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa cu 1/4 linguriță de sare, amestecând ocazional, până devine aurie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Între timp, pur și simplu ghimbir, usturoi și 1/3 cană de apă într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați pur și pur în ceapa aurie și gătiți, amestecând, până când apa este evaporată și uleiul se separă vizibil de amestecul de ceapă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
4
Adăugați pudră de curry, turmeric și chimen și gătiți la foc mic, amestecând, 1 minut. Se amestecă lintea și restul de 5 căni de apă și se fierbe, acoperite, amestecând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
LinteLinte
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați morcovii și restul de linguriță de sare și fierbeți, acoperite, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede și lintea s-a descompus într-un pur grosier de aproximativ, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se amestecă spanacul și mazărea și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă, aproximativ 3 minute. Se amestecă coriandru și se condimentează tocană cu sare și piper. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă la tocană subțire, astfel încât să poată fi ușor turnată peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Chiar înainte de servire, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mică la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți semințele de chimen și fulgii de ardei roșu, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 30 până la 45 de secunde (aveți grijă să nu ardeți condimentele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se toarnă ulei de condimente fierbinți într-un vârtej peste tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Subţire-Subţire-
1
Tocană, fără spanac, mazăre, coriandru și ulei de condimente, poate fi făcută înainte și răcită, neacoperită, până la răcire completă, apoi acoperită până la 5 zile sau congelată 3 luni. Reîncălziți la foc moderat, subțierea cu apă până la o consistență turnabilă și amestecând frecvent, înainte de a adăuga ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Subţire-Subţire-
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista