Tocanita de linte picantă din India de Sud ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 240 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână okra, roșii, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Încercați Tocană De Linte Picantă Din India De Sud, Sambar - o tocană de linte Tamarind Sud-indiană, și Prăjituri de linte din India de Sud cu Raita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
2
Adăugați dahl, roșii, okra, morcovi, cartofi, tumeric, sare și pastă de tamarind sau suc de lămâie. Se amestecă și se aduce înapoi la fierbere. Reduceți ușor focul și gătiți până când dahl este fraged-aproximativ 30 de minute; adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Turmeric
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Bame
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
3
Între timp, într-o tigaie grea, încălziți uleiul și prăjiți ușor coriandrul măcinat și chimenul la foc mediu.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.