Tocană de linte de legume

Tocană de linte de legume
Tocană de linte de legume ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și lacto ovo-vegetariană servește 13 și costă 93 de cenți per porție . O porție conține 205 calorii , 11 g de proteine și 3 g de grăsimi . Un amestec de busuioc, smântână, morcovi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Este perfect pentru iarnă . Cu un scor de 90% , acest fel de mâncare este minunat. Tocană de pui și linte cu pitta de chimen , tocană de pui și linte marocană și tocană de legume japoneză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați primele 15 ingrediente. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 35-40 de minute sau până când lintea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se amestecă spanacul; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3
Combinați ingredientele pentru topping; se pune aproximativ 1 lingura pe fiecare portie.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții13
Scor De Sănătate100
Revista