Tocană de linte de legume ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și lacto ovo-vegetariană servește 13 și costă 93 de cenți per porție . O porție conține 205 calorii , 11 g de proteine și 3 g de grăsimi . Un amestec de busuioc, smântână, morcovi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Este perfect pentru iarnă . Cu un scor de 90% , acest fel de mâncare este minunat. Tocană de pui și linte cu pitta de chimen , tocană de pui și linte marocană și tocană de legume japoneză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, combinați primele 15 ingrediente. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 35-40 de minute sau până când lintea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se amestecă spanacul; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3
Combinați ingredientele pentru topping; se pune aproximativ 1 lingura pe fiecare portie.