Tocană de linte cu cârnați și cartofi

Tocană de linte cu cârnați și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 992 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de căței de usturoi, kielbasa de curcan, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Tocană de linte cu cârnați, Tocană De Linte Și Cârnați, și Tocană De Linte Cu Cârnați.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați usturoiul și pudra de curry și gătiți, amestecând, până când usturoiul este parfumat.
Adăugați bulion, frunze de dafin și linte și aduceți la fierbere. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți 15 minute.
Adăugați cartofi, acoperiți și gătiți până când cartofii și lintea sunt fragede, dar nu moale, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult.
În timp ce lintea se gătește, puneți kielbasa într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mare. Se rumenesc pe ambele părți, se lasă deoparte și se păstrează cald.
Îndepărtați tulpinile dure din rucola (sau năsturel) și tocați grosier. Când tocană este gătită, aruncați cu restul de 2 linguri de ulei, suc de lămâie și rucola. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat. Completați fiecare porție cu kielbasa și feta.