Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare indiană. Încercați să faceți acasă tocană de linte picantă din sudul Indiei. Această rețetă servește 6. O porție conține 234 de calorii, 11 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mung dahl, frunze de curry, roșii și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 84%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sambar - O tocană de linte cu tamarind din sudul Indiei, prăjiturile de linte din sudul Indiei cu Raita și prăjiturile de linte din India de Sud cu Raita.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare aduceți apa la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați dahl, roșiile, bame, morcovi, cartofi, curcuma, sare și pasta de tamarind sau suc de lămâie. Se amestecă și se aduce din nou la fierbere. Reduceți puțin căldura și gătiți până când dahl-ul este fraged--aproximativ 30 de minute; adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Turmeric
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bame
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Între timp, într-o tigaie grea, încălziți uleiul și prăjiți ușor coriandru și chimen măcinat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se adaugă semințele de muștar, chile și frunzele de curry și se prăjesc timp de 2 minute, acoperind tigaia în timp ce semințele apar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Frunze De Curry
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați condimentele prăjite la dahl și legumele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Adăugați sambhar masala și amestecați bine.
7
Tocanita poate fi preparata cu pana la 2 ore inainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Tocana funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Stave & Steel Bourbon Barrel Aged Cabernet Sauvignon. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Stave & Steel Bourbon Baril Aged Cabernet Sauvignon
100% din Cabernet Sauvignon nostru a fost învechit 4 luni în butoaie carbonizate, Kentucky bourbon, creând un vin plin de corp, cu arome îndrăznețe de fructe, cireșe negre, mure și prune îmbogățesc palatul, oferind structură excelentă și taninuri generoase. Influențele bourbon adaugă note de vanilie, caramel și condimente care duc la un final lung și neted.