Tocană de licență Marrakech cu miel (Tangia Mrakchiya)
Tocană de licență Marrakech cu miel (Tangia Mrakchiya) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, piper măcinat grosier, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de licență, Dar Marrakesh, și Friptură La Grătar Marrakech Și Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron de dimensiuni mari, combinați
Ghimbir, piper, parika, tumeric, nucșoară, scorțișoară, chimen, cardamom, făină, usturoi, sare și ulei de canola.
Se amestecă bine acest amestec până se formează un amestec umed cu consistența nisipului umed.
Adăugați bucățile de miel în vas amestecând totul până când carnea este bine acoperită.
Așezați așchii de ceapă pe fundul unui cuptor olandez, tangină mare sau un vas de copt emailat.
Se toarnă bulionul în oală. Ceapa acționează ca un raft pentru a menține carnea ridicată deasupra lichidului pentru o mare parte din timpul de gătit.Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu, apoi puneți capacul creând o etanșare foarte strânsă.
Scoateți tigaia din cuptor și îndepărtați orice grăsime vizibilă.
Scoateți carnea și ceapa într-un platou mare de servire acoperit slab pentru a vă încălzi în timp ce terminați sosul.Mutați vasul și lichidul în plită și aduceți-l la fierbere. Coborâți focul la foc mic și adăugați încet untul puțin câte puțin până când este bine emulsionat și sosul se îngroașă ușor. Suficient cât să-ți cureți spatele lingurii.
Se toarnă sosul peste miel și se servește imediat cu cuscus.