Tocană de licență Marrakech cu miel (Tangia Mrakchiya)

Tocană de licență Marrakech cu miel (Tangia Mrakchiya)
Tocană de licență Marrakech cu miel (Tangia Mrakchiya) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, piper măcinat grosier, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de licență, Dar Marrakesh, și Friptură La Grătar Marrakech Și Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron de dimensiuni mari, combinați
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Ghimbir, piper, parika, tumeric, nucșoară, scorțișoară, chimen, cardamom, făină, usturoi, sare și ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu Fresno (7 Sau 8 Ardei Iute)Ardei Iute Roșu Fresno (7 Sau 8 Ardei Iute)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
TurmericTurmeric
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Caise Sau Stafide Uscate TocateCaise Sau Stafide Uscate Tocate
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
3
Se amestecă bine acest amestec până se formează un amestec umed cu consistența nisipului umed.
4
Adăugați bucățile de miel în vas amestecând totul până când carnea este bine acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Așezați așchii de ceapă pe fundul unui cuptor olandez, tangină mare sau un vas de copt emailat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
6
Se toarnă bulionul în oală. Ceapa acționează ca un raft pentru a menține carnea ridicată deasupra lichidului pentru o mare parte din timpul de gătit.Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu, apoi puneți capacul creând o etanșare foarte strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
7
Se coace 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
8
Scoateți tigaia din cuptor și îndepărtați orice grăsime vizibilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
9
Scoateți carnea și ceapa într-un platou mare de servire acoperit slab pentru a vă încălzi în timp ce terminați sosul.Mutați vasul și lichidul în plită și aduceți-l la fierbere. Coborâți focul la foc mic și adăugați încet untul puțin câte puțin până când este bine emulsionat și sosul se îngroașă ușor. Suficient cât să-ți cureți spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
10
Se toarnă sosul peste miel și se servește imediat cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista