Tocană De Legume De Vită

Tocană De Legume De Vită
Carnea de vită de legume necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 188 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 1,1 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, piper, sărat și sos de piper. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 88%. Tocană de vită și legume, Tocană de vită și legume, și Tocană de vită și legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați carnea de vită, ceapa, usturoiul, 1/2 cană de apă, bulionul și suficient bulion pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați legume, condimente și bulion rămas. Se fierbe 30-45 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Combinați amidonul de porumb și apa; se adaugă treptat la amestecul care fierbe. Gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană de legume. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Bobal-Cabernet Sauvignon Organic Fuentesecan cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Fuenteseca Organic Bobal-Cabernet Sauvignon
Fuenteseca Organic Bobal-Cabernet Sauvignon
O culoare roșu-cireș intens, cu sclipiri roșii cardinale. Caracter intens de fructe și arome de lungă durată de fructe negre și coacăze roșii. Plăcut, plin și fructat la gust, cu prospețime, taninuri vii și o senzație picantă care este prezentă pe tot parcursul.Amestec: 60% Bobal, 40% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate51
Revista