Tocană De Legume De Primăvară
Tocanita de legume de primăvară este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sparanghel, morcovi, măcriș și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tocană De Legume De Primăvară, Tocană De Legume De Primăvară, și Tocană De Legume De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 litri de apă la fierbere și adăugați 1 lingură de sare. Câte un tip, albiți legumele până abia se înmoaie, apoi scoateți-le într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul. Când toate sunt albite, rezervați 1 cană de apă de gătit.
Scurgeți legumele. (Acest lucru se poate face din timp.)
Într-o tigaie largă, topiți untul cu crenguțele de cimbru și lichidul rezervat.
Adăugați legumele și fierbeți până când se încălzesc.
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați măcrișul și ierburile și gătiți încă 1 minut.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;