Tocană De Legume Cu Rădăcină Prăjită
Friptura de legume cu rădăcină prăjită este o vegetarian supă. Această rețetă face 4 porții cu 196 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Tocană De Legume Rădăcinoase, Tocană de vită și legume rădăcinoase, și Tocană De Legume Cu Rădăcină Asiatică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 7 ingrediente într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute.
Puneți amestecul de legume într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați făină, ghimbir și salvie; gatiti 3 minute.
Adăugați bulion de legume și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se amestecă sare și piper.
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de pătrunjel și acoperiți cu 1 linguriță crme frache.