Tocană De Legume Cu Rădăcină Prăjită

Tocană De Legume Cu Rădăcină Prăjită
Friptura de legume cu rădăcină prăjită este o vegetarian supă. Această rețetă face 4 porții cu 196 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Tocană De Legume Rădăcinoase, Tocană de vită și legume rădăcinoase, și Tocană De Legume Cu Rădăcină Asiatică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 7 ingrediente într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Coaceți la 450 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Puneți amestecul de legume într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați făină, ghimbir și salvie; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Adăugați bulion de legume și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De LegumeStoc De Legume
7
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de pătrunjel și acoperiți cu 1 linguriță crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista