Tocană De Legume Cu Mușchi

Tocană De Legume Cu Mușchi
Tocană de legume muschi de vita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 5.78 pe portie. O porție conține 508 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați granule de bouillon cu aromă de carne de vită, legume de tocană, piper stirfry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Mușchi De Vită Și Tocană Portobello, Tocană de mușchi fumuriu cu găluște de năsturel, și Mușchi și legume.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Presărați friptura cu sare și piper; înveliți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Adăugați friptura în tigaie; gătiți 2 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați legume de tocană, următoarele 3 Ingrediente, 3 linguri de apă, sos Worcestershire și granule de bouillon; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Granule De BouillonGranule De Bouillon
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Combinați amidonul de porumb și restul de 1 lingură de apă; amestecați ketchup-ul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați amestecul de ketchup la amestecul de friptură; aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand constant, 1 pana la 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista