Tocană de iepure cu ciuperci

Tocană de iepure cu ciuperci
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, tocană de iepure cu ciuperci ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 676 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 10,37 USD pe porție. 1032 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cimbru, bulion de pui, apă de înmuiere a ciupercilor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Tocană De Iepure, Tocană De Iepure De Primăvară, și Vânători Tocană De Iepure sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
porcini uscați în apă: înmuiați ciupercile porcini uscate în 2 căni de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1
Tăiați iepurele în bucăți de servire și sareți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Folosiți tot iepurele în acest fel de mâncare – puteți pescui coastele și alte părți care au puțină sau deloc carne pe ele mai târziu; vor adăuga aromă vitală tocăniței tale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
3
Pas opțional cu ficat de iepure: dacă aveți de gând să faceți crinculme fraiche-îngroșător de ficat, tocați fin ficatul de iepure și mutați-l într-un castron mic. Se amestecă viguros în aproximativ 1 1/2 linguri CR aproxumme fraiche sau smântână. Acum puneți amestecul într-o sită cu ochiuri fine peste un castron și împingeți-l cu o spatulă de cauciuc. Rezervați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Iepure întregIepure întreg
FicatFicat
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Usturoi prăjit: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. feliați treimea superioară de pe capetele de usturoi și stropiți uleiul de măsline peste ele. Înfășurați capetele lejer în folie și coaceți timp de 45 de minute până la o oră sau până când cuișoarele sunt moi și maronii. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Pregătiți ciuperci proaspete, tăiați porcini rehidratați, economisiți lichidul de înmuiere a ciupercilor: tăiați capetele dure ale tulpinilor de ciuperci și fie aruncați, fie economisiți pentru stoc. Tăiați sau feliați aproximativ ciupercile și lăsați-le deoparte. Tăiați porcini rehidratați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Se toarnă apa de înmuiere porcini deși un prosop de hârtie într-un alt castron. Rezervați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți o oală mare cu fund gros la foc mare timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ciupercile și agitați oala. Amestecând continuu, se usucă saut-ul și ciupercile până când își eliberează apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Reduceți căldura la mediu-mare. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți de ciuperci de pe fundul tigaiei. Sareți ușor ciupercile. Când lichidul de ciuperci a dispărut în mare parte, scoateți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Adăugați untul în oală. Când untul se topește, reduceți focul la mediu. Se usucă bucățile de iepure și se așează în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lucrați în loturi dacă aveți nevoie, nu aglomerați tigaia. Rumeniți bine bucățile pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți bucățile de iepure din oală și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Saut eșalotă: creșteți căldura la mediu-mare și adăugați șalotele în oală. Saut până când șalotele sunt frumos ofilite, aproximativ 3 minute. Se amestecă din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Presară sare peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Strângeți usturoiul prăjit în lichid de înmuiere a ciupercilor: în timp ce șalotele se gătesc, strângeți usturoiul prăjit în apa de înmuiere a ciupercilor pe care ați strecurat-o, apoi bateți-l împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Adăugați sherry sau vin alb la șalotele din oală. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lăsați sherry să fiarbă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Adăugați amestecul de usturoi prăjit cu ciuperci și bulionul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Adăugați cimbru, ciuperci, iepure, păstârnac, aduceți la foc mic și gătiți: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Iepure întregIepure întreg
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați cimbru, toate ciupercile, iepurele și păstârnacul și aduceți totul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Iepure întregIepure întreg
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Se fierbe ușor timp de 90 de minute. Vrei ca carnea să fie aproape de a cădea de pe os. Dacă doriți, puteți pescui toate bucățile de iepure și puteți scoate carnea de pe OS – face vasul mai puțin atractiv, dar va fi mai ușor de mâncat. Gustați pentru sare chiar înainte de a servi și adăugați dacă este necesar. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați amestec de ficat dacă utilizați: dacă utilizați amestecul de crincormme fraiche-ficat pentru a vă îngroșa tocanita, opriți focul. Când tocanita nu mai clocotește, adăugați amestecul și lăsați-l să se încălzească un minut înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
FicatFicat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Serviți cu o pâine crustă, o salată verde și fie un vin alb consistent, un trandafir uscat sau un vin roșu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Pendulul Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
# 82 Wine Spectator Top 100 din 2018aromatice atrăgătoare de piper negru, stejar carbonizat și fructe de pădure întunecate introduc note de cireș van, măr roșu și tutun dulce proaspăt pe gust. Corp mediu și echilibrat, cu o structură tanică suplă.Asociați cu carne la grătar, legume sau pur și simplu savurați lângă pahar.Amestec: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Verdot Mic, 2% Malbec
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista