Tocană de iepure cu ciuperci
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, tocană de iepure cu ciuperci ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 676 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 10,37 USD pe porție. 1032 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cimbru, bulion de pui, apă de înmuiere a ciupercilor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Tocană De Iepure, Tocană De Iepure De Primăvară, și Vânători Tocană De Iepure sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
porcini uscați în apă: înmuiați ciupercile porcini uscate în 2 căni de apă fierbinte.
Tăiați iepurele în bucăți de servire și sareți bine.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Folosiți tot iepurele în acest fel de mâncare – puteți pescui coastele și alte părți care au puțină sau deloc carne pe ele mai târziu; vor adăuga aromă vitală tocăniței tale.
Pas opțional cu ficat de iepure: dacă aveți de gând să faceți crinculme fraiche-îngroșător de ficat, tocați fin ficatul de iepure și mutați-l într-un castron mic. Se amestecă viguros în aproximativ 1 1/2 linguri CR aproxumme fraiche sau smântână. Acum puneți amestecul într-o sită cu ochiuri fine peste un castron și împingeți-l cu o spatulă de cauciuc. Rezervați la frigider.
Usturoi prăjit: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. feliați treimea superioară de pe capetele de usturoi și stropiți uleiul de măsline peste ele. Înfășurați capetele lejer în folie și coaceți timp de 45 de minute până la o oră sau până când cuișoarele sunt moi și maronii. Se lasă deoparte să se răcească.
Pregătiți ciuperci proaspete, tăiați porcini rehidratați, economisiți lichidul de înmuiere a ciupercilor: tăiați capetele dure ale tulpinilor de ciuperci și fie aruncați, fie economisiți pentru stoc. Tăiați sau feliați aproximativ ciupercile și lăsați-le deoparte. Tăiați porcini rehidratați.
Se toarnă apa de înmuiere porcini deși un prosop de hârtie într-un alt castron. Rezervați lichidul.
Încălziți o oală mare cu fund gros la foc mare timp de 1 minut.
Adăugați ciupercile și agitați oala. Amestecând continuu, se usucă saut-ul și ciupercile până când își eliberează apa.
Reduceți căldura la mediu-mare. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți de ciuperci de pe fundul tigaiei. Sareți ușor ciupercile. Când lichidul de ciuperci a dispărut în mare parte, scoateți-le într-un castron.
Adăugați untul în oală. Când untul se topește, reduceți focul la mediu. Se usucă bucățile de iepure și se așează în tigaie.
Lucrați în loturi dacă aveți nevoie, nu aglomerați tigaia. Rumeniți bine bucățile pe toate părțile.
Scoateți bucățile de iepure din oală și puneți-le deoparte.
Saut eșalotă: creșteți căldura la mediu-mare și adăugați șalotele în oală. Saut până când șalotele sunt frumos ofilite, aproximativ 3 minute. Se amestecă din când în când.
Strângeți usturoiul prăjit în lichid de înmuiere a ciupercilor: în timp ce șalotele se gătesc, strângeți usturoiul prăjit în apa de înmuiere a ciupercilor pe care ați strecurat-o, apoi bateți-l împreună.
Adăugați sherry sau vin alb la șalotele din oală. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul oalei.
Lăsați sherry să fiarbă la jumătate.
Adăugați amestecul de usturoi prăjit cu ciuperci și bulionul și amestecați pentru a combina.
Adăugați cimbru, ciuperci, iepure, păstârnac, aduceți la foc mic și gătiți:
Adăugați cimbru, toate ciupercile, iepurele și păstârnacul și aduceți totul la foc mic.
Se fierbe ușor timp de 90 de minute. Vrei ca carnea să fie aproape de a cădea de pe os. Dacă doriți, puteți pescui toate bucățile de iepure și puteți scoate carnea de pe OS – face vasul mai puțin atractiv, dar va fi mai ușor de mâncat. Gustați pentru sare chiar înainte de a servi și adăugați dacă este necesar. Se amestecă pătrunjelul.
Adăugați amestec de ficat dacă utilizați: dacă utilizați amestecul de crincormme fraiche-ficat pentru a vă îngroșa tocanita, opriți focul. Când tocanita nu mai clocotește, adăugați amestecul și lăsați-l să se încălzească un minut înainte de servire.
Serviți cu o pâine crustă, o salată verde și fie un vin alb consistent, un trandafir uscat sau un vin roșu deschis.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Pendulul Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Pendulum Cabernet Sauvignon]()
Pendulum Cabernet Sauvignon
# 82 Wine Spectator Top 100 din 2018aromatice atrăgătoare de piper negru, stejar carbonizat și fructe de pădure întunecate introduc note de cireș van, măr roșu și tutun dulce proaspăt pe gust. Corp mediu și echilibrat, cu o structură tanică suplă.Asociați cu carne la grătar, legume sau pur și simplu savurați lângă pahar.Amestec: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Verdot Mic, 2% Malbec