Tocană de iepure cu ciuperci

Tocană de iepure cu ciuperci
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, tocană de iepure cu ciuperci ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 676 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 10,37 USD pe porție. 1032 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cimbru, bulion de pui, apă de înmuiere a ciupercilor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Tocană De Iepure, Tocană De Iepure De Primăvară, și Vânători Tocană De Iepure sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
porcini uscați în apă: înmuiați ciupercile porcini uscate în 2 căni de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Tăiați iepurele în bucăți de servire și sareți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Folosiți tot iepurele în acest fel de mâncare – puteți pescui coastele și alte părți care au puțină sau deloc carne pe ele mai târziu; vor adăuga aromă vitală tocăniței tale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
3
Pas opțional cu ficat de iepure: dacă aveți de gând să faceți crinculme fraiche-îngroșător de ficat, tocați fin ficatul de iepure și mutați-l într-un castron mic. Se amestecă viguros în aproximativ 1 1/2 linguri CR aproxumme fraiche sau smântână. Acum puneți amestecul într-o sită cu ochiuri fine peste un castron și împingeți-l cu o spatulă de cauciuc. Rezervați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Iepure întregIepure întreg
FicatFicat
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Usturoi prăjit: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. feliați treimea superioară de pe capetele de usturoi și stropiți uleiul de măsline peste ele. Înfășurați capetele lejer în folie și coaceți timp de 45 de minute până la o oră sau până când cuișoarele sunt moi și maronii. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Pregătiți ciuperci proaspete, tăiați porcini rehidratați, economisiți lichidul de înmuiere a ciupercilor: tăiați capetele dure ale tulpinilor de ciuperci și fie aruncați, fie economisiți pentru stoc. Tăiați sau feliați aproximativ ciupercile și lăsați-le deoparte. Tăiați porcini rehidratați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Se toarnă apa de înmuiere porcini deși un prosop de hârtie într-un alt castron. Rezervați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Încălziți o oală mare cu fund gros la foc mare timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ciupercile și agitați oala. Amestecând continuu, se usucă saut-ul și ciupercile până când își eliberează apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Reduceți căldura la mediu-mare. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți de ciuperci de pe fundul tigaiei. Sareți ușor ciupercile. Când lichidul de ciuperci a dispărut în mare parte, scoateți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Adăugați untul în oală. Când untul se topește, reduceți focul la mediu. Se usucă bucățile de iepure și se așează în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lucrați în loturi dacă aveți nevoie, nu aglomerați tigaia. Rumeniți bine bucățile pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți bucățile de iepure din oală și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Saut eșalotă: creșteți căldura la mediu-mare și adăugați șalotele în oală. Saut până când șalotele sunt frumos ofilite, aproximativ 3 minute. Se amestecă din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Presară sare peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Strângeți usturoiul prăjit în lichid de înmuiere a ciupercilor: în timp ce șalotele se gătesc, strângeți usturoiul prăjit în apa de înmuiere a ciupercilor pe care ați strecurat-o, apoi bateți-l împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Adăugați sherry sau vin alb la șalotele din oală. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lăsați sherry să fiarbă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Adăugați amestecul de usturoi prăjit cu ciuperci și bulionul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Adăugați cimbru, ciuperci, iepure, păstârnac, aduceți la foc mic și gătiți: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Iepure întregIepure întreg
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați cimbru, toate ciupercile, iepurele și păstârnacul și aduceți totul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Iepure întregIepure întreg
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Se fierbe ușor timp de 90 de minute. Vrei ca carnea să fie aproape de a cădea de pe os. Dacă doriți, puteți pescui toate bucățile de iepure și puteți scoate carnea de pe OS – face vasul mai puțin atractiv, dar va fi mai ușor de mâncat. Gustați pentru sare chiar înainte de a servi și adăugați dacă este necesar. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați amestec de ficat dacă utilizați: dacă utilizați amestecul de crincormme fraiche-ficat pentru a vă îngroșa tocanita, opriți focul. Când tocanita nu mai clocotește, adăugați amestecul și lăsați-l să se încălzească un minut înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
FicatFicat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Serviți cu o pâine crustă, o salată verde și fie un vin alb consistent, un trandafir uscat sau un vin roșu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Pendulul Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
# 82 Wine Spectator Top 100 din 2018aromatice atrăgătoare de piper negru, stejar carbonizat și fructe de pădure întunecate introduc note de cireș van, măr roșu și tutun dulce proaspăt pe gust. Corp mediu și echilibrat, cu o structură tanică suplă.Asociați cu carne la grătar, legume sau pur și simplu savurați lângă pahar.Amestec: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Verdot Mic, 2% Malbec
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista