Tocană de fructe și carne de porc cu aragaz lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fructe cu aragaz lent și tocană de porc. O porție conține 313 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cap la magazin și ridica mere delicioase de aur, supa de pui, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Porc Cu Aragaz Lent, Tocană De Porc Cu Aragaz Lent, și Aragaz lent tocană condimentată marocană cu Pilaf de Couscous cu fructe și nuci #CampbellSauces pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați carnea de porc, păstârnacul, ceapa, caisele și prunele.
Adăugați făină, sare, piper și cuișoare; aruncați până când carnea de porc, legumele și fructele sunt acoperite.
Adăugați bulion și cidru; se amestecă bine.
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-9 ore.
Mere de miez; tăiați fiecare în bucăți mari. Se amestecă merele în tocană. Capac; gatiti la foc mic cu 1 ora mai mult. Se amestecă bine înainte de servire.