Tocană De Fructe De Mare Miso

Tocană De Fructe De Mare Miso
Tocană de fructe de mare Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $11.26 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 49G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de creveți, scoici de mare, Shiro miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Supă De Tăiței Miso Cu Fructe De Mare, Miso Stew, și Miso Stew.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă, ghimbirul și kombu la fiert într-o oală mare și largă. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, 4 minute. Opriți focul, presărați fulgi de bonito și lăsați să stea 3 minute (fulgii se vor scufunda). Se strecoară bulionul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine căptușită cu pânză de brânză într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
KombuKombu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Clătiți oala, apoi turnați în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați prazul și morcovii. Aduceți la foc mic și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați cod negru și scoici; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SablefishSablefish
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
5
Adăugați creveți și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Bateți miso cu lager într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LagerLager
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Scoateți tocană de pe foc și amestecați cu grijă amestecul miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Serviți cu coajă de lămâie și shiso pentru topping, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
9
* Găsiți kombu, o algă mare vândută uscată și fulgi de bonito cu ingrediente asiatice la supermarketurile bine aprovizionate și la alimentele naturale sau piețele japoneze. Găsiți shiso, o plantă aromatică, pe piețele japoneze și pe piețele unor fermieri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
KombuKombu
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista