Tocană de fructe de mare cu șofran Zabaglione

Tocană de fructe de mare cu șofran Zabaglione
Tocană de fructe de mare cu șofran Zabaglione ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 1130 calorii. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați toasturi de baghetă periate, roșii de prune, file de biban de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Fructe De Mare Cu Șofran, Capellini de fructe de mare cu șofran, și Paella Cu Fructe De Mare Șofran.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de vin cu șofranul și lăsați să stea la infuzat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-o cratiță medie, acoperiți cartofii cu apă și dați la fiert. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 15 minute, apoi scurgeti. Curățați și feliați cartofii cu grosimea de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați cartofii într-un singur strat și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Condimentați cartofii cu sare și piper și, folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Ștergeți tigaia, apoi încălziți 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează homarul cu sare și piper și gătește, tăiat cu fața în jos, la foc moderat până când carnea se rumeneste, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până când cojile încep să devină roșii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați homarul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și, când este fierbinte, adăugați calmarul. Gatiti la foc mare, amestecand o data, pana cand calmarul este doar fraged, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați calmarul în vasul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați roșiile și ardeiul roșu zdrobit în tigaie și gătiți la foc mare până când roșiile încep să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați restul de 3/4 cană de vin și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute. Întoarceți homarul în tigaie, tăiați cu fața în sus și adăugați scoici, midii, creveți și snapper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați 1/4 cană de apă și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat. După 2 minute, începeți să verificați sub capac: pe măsură ce creveții și peștele devin opaci și midiile și scoicile se deschid, transferați-le în vasul mare. Aruncați orice crustacee care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Umpleți o cratiță mică pe jumătate cu apă și aduceți la foc mic la foc mic. Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile cu vinul infuzat cu șofran peste apa clocotită până la galben pal, pufos și fierbinte, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șofranșofran
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Condimentați sucurile de fructe de mare cu sare și piper și readuceți toate fructele de mare în tigaie, amestecând pentru a acoperi cu sucurile. Aranjați cartofii prăjiți în boluri puțin adânci. Folosind o lingură cu fante, transferați fructele de mare în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Se toarnă sucurile peste fructele de mare și se pune o lingură de Zabaglione de șofran deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
16
Se servește cu toasturile.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista