Tocană de fructe de mare cu șofran Zabaglione

Tocană de fructe de mare cu șofran Zabaglione ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 1130 calorii. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați toasturi de baghetă periate, roșii de prune, file de biban de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Fructe De Mare Cu Șofran, Capellini de fructe de mare cu șofran, și Paella Cu Fructe De Mare Șofran.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de vin cu șofranul și lăsați să stea la infuzat.
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță medie, acoperiți cartofii cu apă și dați la fiert. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 15 minute, apoi scurgeti. Curățați și feliați cartofii cu grosimea de 1/3 inch.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Adăugați cartofii într-un singur strat și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Condimentați cartofii cu sare și piper și, folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie; păstrați cald.
Ștergeți tigaia, apoi încălziți 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează homarul cu sare și piper și gătește, tăiat cu fața în jos, la foc moderat până când carnea se rumeneste, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până când cojile încep să devină roșii, aproximativ 2 minute.
Transferați homarul într-un castron mare.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și, când este fierbinte, adăugați calmarul. Gatiti la foc mare, amestecand o data, pana cand calmarul este doar fraged, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați calmarul în vasul mare.
Adăugați roșiile și ardeiul roșu zdrobit în tigaie și gătiți la foc mare până când roșiile încep să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați restul de 3/4 cană de vin și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute. Întoarceți homarul în tigaie, tăiați cu fața în sus și adăugați scoici, midii, creveți și snapper.
Adăugați 1/4 cană de apă și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat. După 2 minute, începeți să verificați sub capac: pe măsură ce creveții și peștele devin opaci și midiile și scoicile se deschid, transferați-le în vasul mare. Aruncați orice crustacee care nu se deschid.
Scoateți tigaia de pe foc.
Umpleți o cratiță mică pe jumătate cu apă și aduceți la foc mic la foc mic. Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile cu vinul infuzat cu șofran peste apa clocotită până la galben pal, pufos și fierbinte, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Condimentați sucurile de fructe de mare cu sare și piper și readuceți toate fructele de mare în tigaie, amestecând pentru a acoperi cu sucurile. Aranjați cartofii prăjiți în boluri puțin adânci. Folosind o lingură cu fante, transferați fructele de mare în boluri.
Se toarnă sucurile peste fructele de mare și se pune o lingură de Zabaglione de șofran deasupra.
Se servește cu toasturile.