Tocană de fructe de mare cu orez și Salsa Criolla (Arroz con Mariscos)

Tocană de fructe de mare cu orez și Salsa Criolla (Arroz con Mariscos)
Dacă doriți să adăugați mai multe Mexicane rețete pentru cutia de rețete, tocană de fructe de mare cu orez și Salsa Criolla (Arroz con Mariscos) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 803 calorii, 46G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,16 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră și 25 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați bere, capotă scotch, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Portugheză Arroz Con Mariscos-fructe de mare și orez, Cazuela de Mariscos (tocană de fructe de mare), și Higado con Salsa Criolla (ficat cu sos creol).

Instrucțiuni

1
Faceți o pastă din ardeii prăjiți tocându-i, apoi zdrobindu-i cu spatele unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
2
Se amestecă în jumătate din capota Scotch. Păstrați cealaltă jumătate de ardei iute pentru Salsa Criolla. Rezervați pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Scotch WhiskyScotch Whisky
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Încălziți stocul într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați midii și scoici. Acoperiți oala, dar verificați după câteva minute și scoateți moluștele într-un castron pe măsură ce se deschid. Odată ce toate sunt scoase din oală, adăugați șofranul pentru a infuza stocul și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
șofranșofran
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Într-un castron, condimentați făina cu sare și piper. Făinați ușor bibanul de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
SeabassSeabass
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Încălziți o tigaie sotată la foc mediu-mare cu 1/4 cană de ulei de annatto sau canola. Când este destul de fierbinte, adăugați basul și căutați până când este crocant auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
AnnattoAnnatto
BassBass
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți peștele și rezervați-l pe o farfurie. Acum adăugați Calamarul în tigaie și gătiți timp de 1 minut și rezervați cu bibanul de mare. Apoi adăugați creveții în tigaie, cu 2 linguri de pastă de ardei și 1/4 cană de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
SeabassSeabass
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se sotează până se fierbe.
9
Scoateți creveții cu o lingură cu fante și rezervați cu restul de fructe de mare. Acum reduceți lichidul de gătit la un sirop ușor și turnați peste fructele de mare. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
10
Într-o oală adâncă de supă la foc mediu-mare adăugați restul de 1/4 cană de ulei. Când este fierbinte adăugați usturoiul și ceapa. Gatiti pana incep sa se caramelizeze, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
12
Se toarnă bulionul de pui, se acoperă și se gătește 10 minute. Se amestecă cu o furculiță și se adaugă fructele de mare, restul de bere și coriandru și se amestecă încă o dată. Acoperiți din nou și reduceți focul la mediu-mic, gătind aproximativ 25 de minute. În timp ce orezul se gătește, faceți Salsa Criolla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Dientes De AjoDientes De Ajo
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
13
Când orezul este gata, amestecați mazărea și serviți cu Salsa Criolla pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
14
Puneți ceapa într-un castron mic. Strângeți lămâile peste ele;aruncați cojile. La aceasta se adaugă usturoiul, capota Scotch și cilantro. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Scotch WhiskyScotch Whisky
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew poate fi asociat cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Newton single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 215 de dolari.
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Sălbatic și complex cu ierburi aromate uscate, ardezie umedă, dud, violete, boysenberry și asfalt. Palatul este un exercițiu de putere și complexitate restrânsă. Fructele de cerneală vibrante de coacăze negre, mocha și tutun oferă carnea. Semnul distinctiv este bogat texturate, umami ca transporta incredibil de lung și intens echilibrat de taninuri pietriș fin.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista