Tocană de fructe de mare bahiene cu nucă de cocos și roșii

Tocană de fructe de mare bahiene cu nucă de cocos și roșii
Bahian fructe de mare tocană cu nucă de cocos și roșii este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Pentru $5.55 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 470 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ardei gras, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană De Pește Bahiană Brasiliană, Decorată Cu Ouă Fierte (Moqueca, Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), și Tocană De Fructe De Mare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o caserolă din fontă emailată medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
2
Adăugați șalotele, usturoiul, ceapa, ardeiul gras, ghimbirul și lămâia și gătiți la foc moderat până când legumele se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Elixirul GElixirul G
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați roșiile, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 3 minute. Condimentați creveții cu sare și piper și adăugați-i în caserolă împreună cu laptele de cocos și frunzele de coriandru. Acoperiți și gătiți timp de 2 minute. Condimentați grupul cu sare și piper; se adaugă în caserolă, se acoperă și se gătește timp de 3 minute. Aruncați lemongrass.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul GElixirul G
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
GrouperGrouper
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Adăugați sucul de lămâie și condimentați tocanita cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Se ornează cu coriandru tocat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista