Tocană De Fructe De Mare

Tocană De Fructe De Mare
Tocană de fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,44 USD pe porție. O porție conține 350 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, apă, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați tocană de fructe de mare, Tocană De Fructe De Mare, și Tocană De Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la foc mic cu capete și oase de pește rezervate, morcovi, țelină, ceapă feliată și boabe de piper într - o oală largă și grea de 6 până la 8 litri, apoi fierbeți, neacoperit, spumă degresată, după cum este necesar, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă stocul printr-o sită mare într-un castron mare, apăsând și apoi aruncând solidele. (Veți avea aproximativ 6 căni stoc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați bagheta în felii groase de 1/2 inch, apoi aranjați în 1 strat într-o tigaie de copt puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți până când toasturile sunt clare și uscate, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Se toacă suficient calmar pentru a măsura 1/4 cană, apoi se aruncă calmarul întreg rămas cu 3/4 linguriță de sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2
Îndepărtați orice oase de ac din fileurile de pește cu pensete sau clești de nas, apoi tăiați fileurile în diagonală în bucăți de servire și presărați cu 3/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Gatiti ceapa tocata in ulei cu 1/2 lingurita de sare ramasa in oala curatata la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați hamsie, usturoi, chile fierbinte și pastă de roșii și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Adăugați calmarul tocat și 1/2 cană de pătrunjel și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
CalmarCalmar
6
Se adaugă vin și se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați 1 cană de stoc, apoi aranjați calmarul întreg în 1 strat în oală și apoi așezați fileurile de pește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
CalmarCalmar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați suficient stoc rămas pentru a acoperi doar peștele și gătiți la foc moderat, neacoperit, până când fileurile sunt fierte, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Serviți tocană peste pâine prăjită în farfurii de supă puțin adânci și presărați cu restul de 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista