Tocană de fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,44 USD pe porție. O porție conține 350 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, apă, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați tocană de fructe de mare, Tocană De Fructe De Mare, și Tocană De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la foc mic cu capete și oase de pește rezervate, morcovi, țelină, ceapă feliată și boabe de piper într - o oală largă și grea de 6 până la 8 litri, apoi fierbeți, neacoperit, spumă degresată, după cum este necesar, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă stocul printr-o sită mare într-un castron mare, apăsând și apoi aruncând solidele. (Veți avea aproximativ 6 căni stoc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Tăiați bagheta în felii groase de 1/2 inch, apoi aranjați în 1 strat într-o tigaie de copt puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți până când toasturile sunt clare și uscate, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
1
Se toacă suficient calmar pentru a măsura 1/4 cană, apoi se aruncă calmarul întreg rămas cu 3/4 linguriță de sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Îndepărtați orice oase de ac din fileurile de pește cu pensete sau clești de nas, apoi tăiați fileurile în diagonală în bucăți de servire și presărați cu 3/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Gatiti ceapa tocata in ulei cu 1/2 lingurita de sare ramasa in oala curatata la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați hamsie, usturoi, chile fierbinte și pastă de roșii și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5
Adăugați calmarul tocat și 1/2 cană de pătrunjel și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Calmar
6
Se adaugă vin și se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați 1 cană de stoc, apoi aranjați calmarul întreg în 1 strat în oală și apoi așezați fileurile de pește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Calmar
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați suficient stoc rămas pentru a acoperi doar peștele și gătiți la foc moderat, neacoperit, până când fileurile sunt fierte, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Bomboane De Caracatiță Brite
9
Serviți tocană peste pâine prăjită în farfurii de supă puțin adânci și presărați cu restul de 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă