Tocană de fasole, varză kale și ou

Ai nevoie de un fel principal vegetarian lacto-ovo ? Tocană de fasole, varză kale și ouă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 2,03 dolari per porție , această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 520 de calorii , 27 g de proteine și 19 g de grăsimi . Această rețetă are 4 porții. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . 162 de persoane au încercat și au apreciat această rețetă. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Mergi la magazin și cumpără pâine integrală, cheddar picant, sos de soia și alte câteva ingrediente pentru a o prepara chiar astăzi. Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor excelent de 98% , ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de fasole albă, varză kale și roșii , Tocană de varză kale și năut cu chimen, boia de ardei afumată și lime și Tocană picantă de halibut cu chorizo și varză kale .
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți-o, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați fasolea și lichidul din fasole pus deoparte, supa de pui, sosul de soia, 1/2 linguriță de sare și câteva bucăți de piper negru măcinat. Aduceți la fierbere, adăugați varza kale și amestecați până se ofiliește; aduceți din nou la fierbere și gătiți până când varza kale este fragedă și tocana se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Luați de pe foc, acoperiți și păstrați la cald.
Încălziți lingura de ulei rămasă într-o tigaie mare antiaderentă. După ce uleiul s-a încins, spargeți ouăle în tigaie și gătiți-le până când albușurile încep să se întărească, aproximativ 2 minute.
Presărați fiecare ou cu piper, acoperiți și continuați să gătiți până când albușurile sunt complet legate și gălbenușurile sunt încă moi, încă aproximativ 2 minute.
Puneți brânză deasupra fiecărei felii de pâine și frigeți-o până se topește.
Tăiați fiecare felie în sferturi.
Împărțiți tocana în patru boluri, puneți deasupra câte un ou și serviți cu o felie de pâine prăjită cu brânză.
Se servește cu sos picant.