Tocană de fasole tunisiană și năut

Tocană de fasole tunisiană și năut
Nevoie de o supă fără gluten și vegană? Tocanita de fasole tunisiană și năut ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, boia de ardei, fasole bleumarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tocană tunisiană de năut cu morcov și blaturi, Turmeric și Harissa, Salată de năut și cartofi de inspirație tunisiană, și Cina În Seara Asta: Supă Tunisiană De Năut.

Instrucțiuni

1
Scurgeți și continuați cu rețeta.
2
Așezați fasolea scursă și nautul în oala sub presiune cu apa. Aduceți la presiune ridicată și gătiți timp de 12 minute. Lăsați presiunea să scadă în mod natural. (Pe aragaz, gătiți până când fasolea este moale, adăugând mai multă apă, după cum este necesar. Permiteți aproximativ 2 ore pentru aceasta.) În timp ce fasolea se gătește, pulverizați o tigaie antiaderentă sau bine condimentată și fierbeți ceapa până când încep să se rumenească. Se amestecă usturoiul și roșiile și se fierbe încă 10 minute ( 5 minute pentru conservele de roșii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Adăugați amestecul de roșii, dovleacul, harissa și condimentele la fasole și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când dovleacul este foarte fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
HarissaHarissa
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se servește presărat cu pătrunjel. Face 8-10 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista