Tocană de fasole nigeriană cu sos de arahide

Tocană de fasole nigeriană cu sos de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de fasole nigeriană cu un sos de arahide. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Food.com are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți cayenne, unt de arahide, porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Fasole de rinichi și tocană de cartofi dulci, Tocană de ierburi verzi și fasole de rinichi (Ghormeh Sabzi) din ' noua bucătărie Persană, și Tocană De Melc Nigerian.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista