Tocană de fasole nigeriană cu sos de arahide

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de fasole nigeriană cu un sos de arahide. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Food.com are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți cayenne, unt de arahide, porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Fasole de rinichi și tocană de cartofi dulci, Tocană de ierburi verzi și fasole de rinichi (Ghormeh Sabzi) din ' noua bucătărie Persană, și Tocană De Melc Nigerian.